Συντετριμμένη η Ειρήνη Νικολοπούλου με την απώλεια στενού της φίλου: «Τον αποχαιρετώ με οδύνη»
Showbiz

Συντετριμμένη η Ειρήνη Νικολοπούλου με την απώλεια στενού της φίλου: «Τον αποχαιρετώ με οδύνη»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ειρήνη Νικολοπούλου η οποία πληροφορήθηκε ότι έφυγε από τη ζωή ένας πολύ στενός και καλός της φίλος. 

Η γνωστή δημοσιογράφος, δεν μπορεί να πιστέψει ότι πλέον δεν είναι εν ζωή ο Στέλιος Καγιαδάκης, ένας αγαπημένος της φίλος με καταγωγή την Κρήτη ο οποίος μάλιστα, όπως η ίδια τονίζει σε μήνυμά της, ήταν πολύ περήφανος για την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Η Ειρήνη Νικολοπούλου, φανερά στενοχωρημένη για την απώλεια, ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία και το εξής συγκινητικό μήνυμα:

«Πέθανε ο Στέλιος Κιαγιαδάκης: ο Πρόεδρος των Βρακοφόρων της Κρήτης ήταν ο άνθρωπος που υποδεχόταν με μαντινάδες όλους τους πολιτικούς, Έφερνε κάθε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά τα κοπέλια του από το Ρέθυμνο για να χορέψουν και να πουν τα κάλαντα στο προεδρικό μέγαρο και στο μέγαρο Μαξίμου -Έφυγε από την ζωή ένας Κρητικός που με μύησε στην αλήθεια της Μεγαλονήσου – Τον αποχαιρετώ με οδύνη γιατί με έμαθε τι σημαίνει Κρητική λεβεντιά !


Στέλιος Χ. Κιαγιαδάκης: θα είσαι πάντα στην καρδιά μου , με την ρώμη σου & τα χαρίσματα σου , με την δίψα για ζωή, με το πάθος και την αφοσίωση σου στην Κρητική παράδοση αλλά πιο πολύ θα μείνεις ανεξίτηλα στην μνήμη μου , αναντικατάστατος, ένας και μοναδικός γιατί ήξερες να μεταλαμπαδεύεις την ψυχή της Κρήτης!
Στέλιο μου αγαπημένε ποιος θα μου εύχεται πρώτος απ’ όλους με υπέροχες μαντινάδες στη γιορτή μου, στα γενέθλια μου, ποιος θα με υποδέχεται όταν φτάνω στο νησί μας» .

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved