Η 97χρονη Ροζίτα Σώκου δεν φοβάται τον κορονοϊό και δηλώνει:«Εμένα και να με πάρει, τι να με κάνει;»
Showbiz

Η 97χρονη Ροζίτα Σώκου δεν φοβάται τον κορονοϊό και δηλώνει:«Εμένα και να με πάρει, τι να με κάνει;»

Η Ροζίτα Σώκου, στα 97 της χρόνια πλέον, παρά τον μεγάλο κίνδυνο που κρύβει ο κορονοϊός, ειδικά για τους ηλικιωμένους, δείχνει να διασκεδάζει με την όλη κατάσταση και φυσικά επιστρατεύει όλο της το χιούμορ. 

H Ελληνίδα δημοσιογράφος που γνώρισε μερικές από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του 20ου αιώνα, μιλάει με χιούμορ για την πανδημία και αποκαλύπτει πώς η ίδια την αντιμετωπίζει.

«Άντε καλέ που θα φοβηθώ τον κορονοϊό. Εμένα και να με πάρει, τι να με κάνει; Άλλωστε, από τους παλιούς μόνο εγώ και ο Ζάχος Χατζηφωτίου έχουμε μείνει. Εκείνος, μάλιστα, ανανεώνει κάθε τόσο το δίπλωμά του και οδηγεί κιόλας.

Εγώ είμαι κλεισμένη εδώ και μερικά χρόνια σπίτι μου, λόγω των κινητικών προβλημάτων που έχω. Για μένα, ωστόσο, είναι πρόβλημα μόνο ότι πρέπει να έρχονται οι δικοί μου άνθρωποι να με βλέπουν, και αυτοί φοβούνται. Εγώ, προς το παρόν, στην υγεία μου είμαι φαινόμενο. Δεν έχω απολύτως τίποτα. Τώρα λένε στους νέους να κλειστούν σπίτια τους.

Από μία μεριά είναι καλό αυτό. Νομίζω ο κόσμος γύρισε στις πραγματικές ανθρώπινες αξίες. Νομίζω όταν είσαι κλεισμένος μέσα σε τέσσερις τοίχους αντιλαμβάνεσαι καλύτερα όσα έχεις όταν είσαι εντελώς ελεύθερος, αλλά δεν τους δίνεις σημασία. Εγώ τον θάνατο, σου έχω ξαναπεί, δεν τον φοβάμαι. Ούτε τη διαδικασία», είπε μεταξύ άλλων η Ροζίτα Σώκου η οποία πλέον είναι 97 ετών και δεν της κάνει καμία εντύπωση η καραντίνα αφού τη ζει, όπως λέει εδώ και χρόνια.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved