Εύη Βατίδου: «Με τα παιδιά μου έχω αρκετά μικρή διαφορά ηλικίας νιώθω τον παλμό της εποχής τους»
Showbiz

Εύη Βατίδου: «Με τα παιδιά μου έχω αρκετά μικρή διαφορά ηλικίας νιώθω τον παλμό της εποχής τους»

Εύη Βατίδου: «Δεν έχω τόσο πολύ δουλειά με τα παιδιά όση είχα στο παρελθόν. Η θέση μου είναι περισσότερο συμβουλευτική τώρα, να συζητήσω, να βοηθήσω»

Η Εύη Βατίδου μιλάει σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό για την μεγάλη της αγάπη που δεν είναι άλλη από τα παιδιά της, το ρόλο της ως μητέρα αλλά και για τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό

Δεν θέλεις ή δεν σου έχει γίνει κάποια πρόταση για εκπομπές που φορούν στη μόδα, στην ομορφιά όπως το «My Style Rocks» ή το «Greece Next Top Model»;
Δεν έχω καμία συμμετοχή σε αυτά, όχι. Δεν με εκφράζει πολύ η όλη παραγωγή του «Greece Next Top Model», δεν μου αρέσει, δεν θα πήγαινα, το
«My Style Rocks» το βρίσκω λίγο καλύτερο, θα
πήγαινα πιο εύκολα, απλώς
δεν έχει τύχει, δεν ασχολήθηκα ούτε εγώ, αλλά ούτε κι
εκείνοι.

Στη ζωή σου υπάρχει και ο σημαντικός ρόλος της μητέρας.
Τα παιδιά μου τώρα έχουν μεγαλώσει, ο Χρήστος είναι 18 και η Μάιρα είναι 15 χρονών. Τώρα δεν έχω το κομμάτι της μαμάς που είχα στο παρελθόν, που ήταν πακέτο με τα δύο παιδάκια και πήγαινε, έχουν αυτονομία πια, είναι μεγάλα, κάνουν το πρόγραμμα τους.Έχω σαφέστατα το ρόλο μου ως μητέρα, αλλά έχω περισσότερο χρόνο και ασχολούμαι και με άλλα πράγματα. Δεν είμαι 24 ώρες το 24ωρο με τα παιδια, δεν πηγαίνω σε πάρκα και παιδικά πάρτι, έχουν διαφορετική ζωή από μένα. Πηγαίνουν στο σχολείο,κάνουν τα μαθήματα τους, βέβαια τώρα, λόγω του κορονοϊού, δεν πάνε στο σχολείο. Δεν έχω τόσο πολύ δουλειά με τα παιδιά όση είχα στο παρελθόν. Η θέση μου είναι περισσότερο συμβουλευτική τώρα, να συζητήσω, να βοηθήσω…

Τα συζητάτε όλα;
Συζητάμε αρκετά, όσο μπορούμε, όσο παίρνουν από λόγια και ακούνε. Συζητάμε όλων των ειδών τα θέματα, τα προσωπικά, τα κοινωνικά, τα οικονομικά, τα μελλοντικά, για το τι θα γίνει,περισσότερο για τις σπουδές του Χρήστου, αλλά και για το μέλλον τους. Τώρα δίνει εξετάσεις και θέλει να περάσει στη Νομική Σχολή, οπότε θα έχω και το δικηγόρο μου. (Γέλια)

Η κόρη σου έχει εκφράσει την ίδια επιθυμία για
τις σπουδές που θέλει να ακολουθήσει;
θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, έχουμε λίγο χρόνο ακόμα, θέλω να κάνουν αυτό που τους αρέσει. Στις εποχές που ζούμε, πρώτα είναι η επιβιώση, ενώ παλαιότερα λέγαμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Βέβαια, δεν σημαίνει ότι αυτό το αφήνουμε πίσω.

Κατά μία έννοια, θεωρείς ότι είναι μονοδρομημένη η πορεία τους, λόγω του επαγγέλματος του πατέρα τους, Αλέξη Κούγια, που είναι γνωστός νομικός; Τα προηγούμενα χρόνια γινόταν αυτό, σήμερα, στις εποχές που ζούμε, αλλάζουν πάρα πολύ τα πράγματα, δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί το κάθε επάγγελμα, πώς θα προχωρήσει. Σίγουρα, η νομική, η ιατρική, όπως και άλλα επαγγέλματα επιστημόνων, είναι σοβαρά και καλά ακόμα, αλλά δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Το σχολείο και το πανεπιστήμιο είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μένα.

Είσαι μια μικρή σε ηλικία μαμά με μεγάλα παιδιά.
Ναι, είμαι και τα πράγματα είναι καλύτερα έτσι, γιατί
είσαι κοντά στις αλλαγές της ζωής, αντιλαμβάνεσαι τα
πράγματα όπως κι αυτά, στο περίπου. Με τον Χρήστο, που έχω αρκετά μικρή διαφορά ηλικίας, συνεννοούμαστε, όπως και με την κόρη μου, νιώθω τον παλμό της εποχής τους. Είμαι υπέρ στο να κάνουν οι γυναίκες παιδιά σε μικρή ηλικία.

Πώς βλέπεις τη δική σου ζωή;
Όταν ήταν μικρά, τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα. Ήμουν πιο ανώριμη, ένιωθα εγκλωβισμένη, ότι έχανα τα νιάτα μου, τώρα θεωρώ ότι ήταν λάθος μου που το σκεφτόμουν. Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρήθηκα, δεν ήταν εύκολο, ήμουν μικρή στο μυαλό μου, έχω κάνει κι εγώ πολλές μπούρδες, πολλές βλακείες. Το ένστικτο της μάνας βοηθάει, η φύση προνόησε και τα καταφέρνει ώστε να μπορείς να μεγαλώσεις παιδιά.

Υπήρχαν προτάσεις γάμου;
Ναι, υπήρχαν προτάσεις γάμου, αλλά εγώ δεν ήθελα. Κατέληξα ότι δεν θέλω το γάμο. Ακόμα και τώρα, που είμαι σε σχέση, δεν θέλω το γάμο. Τον έκανα το γάμο, πολύ ωραία, θεωρώ τον Αλέξη (Κούγια) οικογένεια μου, έχουν φτιάξει κι εξισορροπήσει οι σχέσεις μας αρκετά, έχουμε καλυτερέψει τα πράγματα, αλλά κι εμείς οι δύο ως άνθρωποι.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved