Άλλη μία αλλαγή που έφερε ο κορονοϊός: Το instagram μετατράπηκε σε σύγχρονο JukeBox! (videos+photos)
Showbiz

Άλλη μία αλλαγή που έφερε ο κορονοϊός: Το instagram μετατράπηκε σε σύγχρονο JukeBox! (videos+photos)

Μπορεί ο κορονοϊός να μας δυσκολεύει λόγω καραντίνας και περιορισμού εξόδου, όμως εδώ που τα λέμε έχει και τα καλά του! Γιατί με ένα κλικ, μπορείς να ακούσεις ζωντανά τις ερμηνείες των πιο αγαπημένων σου καλλιτεχνών. 

Ας ξεκινήσουμε από ένα σούπερ δίδυμο! O Σάκης Ρουβάς και ο Δημήτρης Κοντόπουλος χάρισαν στους followers τους μία μοναδική μουσική εμπειρία με τον καθένα τους από το σπίτι του να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

Ο Σάκης, λοιπόν τραγουδούσε και ο Δημήτρης Κοντόπουλος ήταν στα πλήκτρα για το τραγούδι Παράφορα που είχε γίνει στο παρελθόν μεγάλη επιτυχία.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Σάκης Ρουβάς από την υπέροχη αυτή μουσική συνάντηση.

Πολλοί ακόμα καλλιτέχνες έδειξαν να είναι ιδιαίτερα δημιουργικοί μένοντας σπίτι, κάνοντας ινσταγκραμικές συναντήσεις με αγαπημένους συναδέλφους τους. Και μαζί χάρισαν στους followers τους απίθανες μουσικές συγκινήσεις.

Ανάμεσά τους η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς οι οποίοι βρίσκονται οικογενειακώς, με τον γιο τους Δημήτρη, σε καραντίνα στο σπίτι τους στο Καστρί. Επειδή όμως δεν μπορούν να ζήσουν για πολύ μακριά από την αγαπημένη τους μουσική, χάρισαν στους διαδικτυακούς τους φίλους υπέροχες ερμηνείες.

Δείτε το βίντεο.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δίνει σχεδόν καθημερινά ραντεβού με καλλιτέχνες φίλους της και τραγουδάνε unplugged αγαπημένες επιτυχίες. Δείτε τα παρακάτω βίντεο...

Ο Κώστας Καραφώτης σε άκρως ατμοσφαιρική κατάσταση, ερμηνεύει μοναδικά και συγκινεί μέσα από το instagram.

Από τότε που ξεκίνησε η καραντίνα, είδαμε τη Δέσποινα Βανδή να μαγειρεύει, να γυμνάζεται, να περνάει ποιοτικό χρόνο στο σπίτι της όμως δεν την είχαμε δει μέχρι τώρα να χαρίζει στους θαυμαστές της κάποια όμορφη ερμηνεία.

Με τη βοήθεια του Δημήτρη Κοντόπουλου, όμως, έγινε και αυτό και φυσικά η μουσική αυτή συνάντησή τους στο instagram προκάλεσε έναν μικρό -με την καλή έννοια- χαμό.

Οι δυο τους, ο καθένας από το σπίτι του, με τη βοήθεια μόνο ενός σινθεσάιζερ, χάρισαν στους followers του μία πολύ όμορφη μουσική στιγμή τους. Δείτε τους παρακάτω...

Πιο μοναχικός ο Γιώργος Παπαδόπουλος, επέλεξε να παρουσιάσει σε ακουστική version την ερμηνεία του ολοκαίνουργιου τραγουδιού του που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και το οποίο αφιέρωσε στη γυναίκα του.

Μάλιστα έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: "Μένουμε σπίτι για όσο χρειαστεί και ευχόμαστε να περάσει σύντομα όλο αυτό το πρωτόγνωρο που ζούμε όλοι μας. Σας αφιερώνω με όλη μου την αγάπη το καινούργιο μου τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες!"

Δείτε το παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved