H οργισμένη απάντηση της Τσιμτσιλή στα πικρόχολα σχόλια που δέχτηκε: «Προσωπικά δεν το ανέχομαι!»
Showbiz

H οργισμένη απάντηση της Τσιμτσιλή στα πικρόχολα σχόλια που δέχτηκε: «Προσωπικά δεν το ανέχομαι!»

Ποιος είδε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και δεν τη φοβήθηκε μετά τη... θύελλα πικρόχολων μηνυμάτων που δέχτηκε κάτω από μία ανάρτησή της... 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Happy Day η οποία έχει προσαρμόσει την εκπομπή της με τέτοιο τρόπο ώστε να ενημερώνει αλλά και να ψυχαγωγεί το τηλεοπτικό κοινό, ένεκα των συνθηκών, σήμερα, Κυριακή, θέλησε να μοιραστεί μία πολύ τρυφερή οικογενειακή στιγμή της.

Φορώντας ένα κοντομάνικο μπλουζάκι και σορτσάκι και ούσα στην κουζίνα της ετοιμάζοντας πίτσα για τα παιδιά της και τον άντρα της, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της: "Καλή Κυριακή σε όλους. Σήμερα το μενού έχει πίτσα από τα χεράκια της μαμάς. Ευτυχώς οι "πελάτες" ξετρελάθηκαν . Αυτή η επιβράβευση άλλωστε είναι η καλύτερη ικανοποίηση".

Η ανάρτησή της αυτή έμελλε να μπει στον στόχο κάποιων από τους followers της οι οποίοι τη σχολίασαν πικρόχολα και με... ποικίλους τρόπους:

«Αν την Κυριακή που υπάρχει όλος ο χρόνος για μαγείρεμα τρώτε πίτσα, τις άλλες μέρες που δουλεύετε κιόλας τι τρώτε; Και πίτσα για μεσημεριανό, το βράδυ τι;» έγραψε κάποιος για να πάρει την οργισμένη απάντηση της παρουσιάστριας: «Θες να σε φωνάξουμε να μας κάνεις το μενού; Όταν χρειαστούμε συμβουλές δε θα σε ξεχάσουμε! Στείλε τα στοιχεία σου».

Τα σχόλια όμως δεν σταμάτησαν εδώ.

Κάποιος έγραψε: «Εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει, πάγωσε. Αυτές κάνουν διαφήμιση τα ρούχα κλπ κ για μια πίτσα τόσος χρόνος στο να την κάνουν θεά, έλεος κορίτσια».

Ούτε σε αυτή την περίπτωση έμεινε σιωπηλή η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία απάντησε: «Κυρία μου αφήστε το μανιφέστο φιλανθρωπίας γιατί φαντάζομαι ότι το εκτονώνετε μόνο στη θεωρία και στα σχόλια στο ινστα. Το τι κάνω και αν βοηθάω δεν το ξέρετε γιατί δε με γνωρίζετε προσωπικά οπότε συγκρατηθείτε και αρκεστείτε στο τι κάνετε εσείς για τους άλλους».

Ένα άλλο σχόλιο, όμως, ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει για τα καλά η παρουσιάστρια.

«Το πινέλο τι το θες; Προσποιείσαι πως μαγειρεύεις από αυτό που κρατάς. Καλύτερα να κρατούσες αποχυμωτή» έγραψε ένας follower της για να πάρει την εξής απάντησή της:

«Αντί για καφέ δηλητήριο ήπιες; Με το πινέλο απλώνεις τη σάλτσα ντομάτα σωστά στα τοιχώματα της πίτσας. Ή άσχετη είσαι ή απλά πικρόχολη. Το ίδιο μου κάνει. Καλό απόγευμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved