Λίνα Σακκά : «Ο έρωτας μπορεί να έρθει στη ζωή μας πάρα πολλές φορές»
Showbiz

Λίνα Σακκά : «Ο έρωτας μπορεί να έρθει στη ζωή μας πάρα πολλές φορές»

Η Λίνα Σακκά ομορφότερη από ποτέ μιλάει για όλους και για όλα όπως και για την σειρά «Κούκλες» στην οποία πρωταγωνιστεί. Τι απαντάει σε όσους την θέλουν να είναι σε κόντρα με τους συμπρωταγωνιστές της στης σειρά; Πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα;

 

 


Πώς αισθάνεστε που φέτος είστε μία από τις «Κούκλες» της τηλεόρασης;
«Πρόκειται για ένα σενάριο τόσο πραγματικό και γήινο, που από την πρώτη στιγμή με εντυπωσίασε .Στις “Κούκλες” , έχουμε πραγματικούς και καθημερινούς χαρακτήρες που αντικατοπτρίζουν τη σύγχρονη εποχή. Από την άλλη, το θέμα των σχέσεων που πραγματεύεται είναι ένα θέμα της εποχής μας».
Θα μας μιλήστε για την ηρωίδα σας και τα στοιχεία τα οποία σας αρέσουν σε αυτήν;
«Υποδύομαι την “Κατερίνα” η οποία είναι παντρεμένη από τα 19 της χρόνια και έχει αποκτήσει δυο γιους, έναν έφηβο κι έναν μικρότερο. Ήταν ένα κορίτσι που από πολύ μικρό ονειρευόταν να παντρευτεί και να κάνει τιη δική του οικογένεια και να δώσει την αγάπη εκεί, και το έκανε πραγματικότητα. Όμως, «έχτισε» ένα κόσμο με «κουτάκια» ,στον οποίο η προστατευτικότατα της με τους ανθρώπους γύρω της την έκανε καταπιεστική. Εμείς την παρακολουθούμε στην φάση της ζωής της κατά την οποία όλο που είχε μέσα στο μυαλό της καταρρίπτεται και βρίσκεται πολύ νέα και ξεκινά και πάλι από την αρχή. Το κουράγιο της να βρεθεί μπροστά στο “σπάσιμο της βιτρίνας” και της καινούριας ζωής που έρχεται, είναι αυτό που μου αρέσει. Αφήνει πίσω της τα πρέπει τα οποία πολλές φορές βάζουμε στην ζωή μας και κάνει την ανατροπή της. Δεν συμβιβάζεται».
Στα δημοσιεύματα που σας θέλουν να μαλώνετε οι τέσσερις πρωταγωνίστριες, τι απαντάτε;
«Αυτά που έχουν γραφτεί, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και είναι βλακείες. Είμαστε πολύ αγαπημένοι όλοι μεταξύ μας, κι εγώ τόσα χρόνια στο χώρο δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα να σχολιαστώ ως αυτή που τσακώνεται στο γύρισμα».
Πώς θα αντιδρούσατε σ’ ένα χωρισμό μέσα σ’ ένα γάμου που θα υπήρχαν και παιδιά;
«Δεν ξέρω και εύχομαι να μη μου τύχει. Καμιά φορά καλό είναι να μην λες πράγματα υποθετικά, διότι δεν γνωρίζεις πως θα λειτουργήσεις εκείνη τη στιγμή. Θεωρώ πως στις μέρες μας, κανείς δεν χρειάζεται να φοβάται να χωρίσει. Αν μπορεί να στηρίξει τα παιδιά του, να είναι σωστός γονέας και να έχει μια καλή σχέση με τον άνθρωπο από τον οποίο χωρίζει, δεν πρέπει να φοβάται αν το κάνει».
Ο γάμος είναι στο μυαλό σας ή σας αφήνει αδιάφορη;
«Ο γάμος, με την έννοια του τυπικού με αφήνει αδιάφορη. Η συντροφικότητα όμως με διάρκεια με ενδιαφέρει πολύ. Σε περίπτωση που μου προκύψει αυτή η διάρκεια, και νιώσω συντροφικά και πολύ καλά με έναν άνθρωπο και από την άλλη, ονειρευτούμε μαζί να κάνουμε οικογένεια, τότε θα το κάνω. Και μακάρι να μου συμβεί σύντομα. Το θέλω, απλώς δεν καίγομαι για το διαδικαστικό και τυπικό της ιστορίας».
Έχετε νιώσει τον μεγάλο έρωτα ποτέ μέχρι σήμερα;
«Βέβαια και τον έχω νιώσει και θεωρώ πως είμαι ευλογημένη σε αυτό το κομμάτι. Δεν πιστεύω αυτό που λένε αρκετοί, ότι ο μεγάλος έρωτας έρχεται μόνο μια φορά στη ζωή μας. Αλίμονο! Πιστεύω πως ο έρωτας μπορεί να έρθει στη ζωή μας πάρα πολλές φορές, και είναι άδικο να λέμε πως μόνο μια φορά ζούμε το μεγάλο έρωτα».
πηγή:HELLO

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved