Showbiz

Μαρία Κηλαηδόνη: «Χωρίς κάποιο ταλέντο το όνομα μόνο του δεν μπορεί να κάνει θαύματα»

Μαρία Κηλαηδόνη: Η κόρη του Λουκιανού σε μια εξομολόγηση ψυχής, μιλάει για τον πατέρα της, τον γιο της και την μουσική της πορεία

Η Μαρία Κηλαηδόνη μετά από καιρό επιστρέφει με νέα τραγούδια, στον υπέροχο και τρυφερό ρόλο της μαμάς πλέον. Είναι έτοιμη να κάνει τη διαφορά. Μέσα από μια πολύ όμορφη εξομολόγηση μετά από καιρό, μιλαει για τον νέο της ρόλο, το τραγούδι, τον αγαπημένο της μπαμπά, τα υπέροχα παιδικά χρόνια, το στήριγμα της αλλά και για τον γιο της που πλέον ακούει στο όνομα Λουκιανός.

Πώς ξεκίνησε το τραγούδι στη ζωή σου;
Η μουσική υπήρχε πάντα στη ζωή μου, λόγω του ότι| μεγάλωσα σε ένα σπίτι καλλιτεχνών που ακούγαμε μουσική. Στο γυμνάσιο ήδη συμμετείχα στα πρώτα σχολικά συγκροτήματα. Αυτό συνεχίστηκε και στο Πανεπιστήμιο. Απλά την απόφαση να ασχοληθώ με αυτό επαγγελματικά την πήρα πριν από λίγα μόνο χρόνια.

Πως αισθάνεσαι που έχεις μια κληρονομιά και ένα δυνατό όνομα; Πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει;
Πιστεύω ότι το «δυνατό όνομα» βοηθάει τελικά μόνο στην περίπτωση που το άτομο που το φέρει έχει κάτι να επιδείξει εκτός από αυτό. Εννοώ δηλαδή ότι χωρίς κάποιο ταλέντο το όνομα μόνο του δεν μπορεί να κάνει θαύματα. Στη δική μου περίπτωση' ελπίζω απλά ο κόσμος να μην μείνει μόνο σ' αυτό το γεγονός και να δει και εμένα, ως ξεχωριστό άτομο.

Το όνομα του πρώτου cd ήταν «τιρκουάζ» ενώ του δεύτερου «ροζ». Πώς και έχεις τέτοια διάθεση για χρώματα; Έχει κάποια σημασία για εσένα;
Αγαπώ πολύ τα χρώματα και τη ζωγραφική. Το ότι και οι δύο δίσκοι μου έχουν για όνομα ένα χρώμα προέκυψε στην πορεία. Είναι η αίσθηση που μου άφησαν ακούγοντας τους ολοκληρωμένους.

Έγινες μανούλα πρόσφατα. Πώς είναι αυτός ο ρόλος στη ζωή σου;
Είμαι πολύ ευτυχισμένη ως μητέρα. Πάντα είχα μέσα μου έντονο το μητρικό ένστικτο και τώρα αυτό βρήκε τον σωστό , πλέον οτόχο. Είναι βέβαια και ένας ιδιαίτερα κουραστικός και δύσκολος ρόλος, αλλά ως γενική αίσθηση είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που είμαι πλέον μαμά.

Είναι αλήθεια πως θα δώσεις το όνομα τον μπαμπά σον στον μικρό;
Ναι, ο μικρός λέγεται ήδη Λουκιανός.

Μίλησε μου για τα σχέδια σου. Ετοιμάζεις εμφανίσεις αυτόν τον καιρό; Που θα μπορεί να σε δει ο κόσμος;
Ετοιμάζουμε παρουσιάσεις του δίσκου σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, όταν φυσικά

Θέλω να μας μιλήσεις για τη σχέση σου με τον πατέρα σου. Πώς ήταν και τι θυμάσαι από όλα όσα έζησες επαγγελματικά δίπλα του, από έναν άνθρωπο με τόσο μεγάλη καριέρα και αγάπη από τον κόσμο;
Ο Λουκιανός ήταν ένας ιδιαίτερα τρυφερός και γλυκός μπαμπάς. Επαγγελματικά με συμβούλεψε και με φρόντισε πολύ κρατώντας όμως πάντα μια διακριτική στάση, όπως ήταν πάντα και ο ίδιος.

Μπορεί να ταιριάξει ο ρόλος της μανούλας με τον ρόλο της τραγουδίστριας;
Τι χρειάζεται πιστεύεις;
Πιστεύω πως ναι, μπορεί να ταιριάξει, όπως μπορεί να συμβεί σε όλες τις μητέρες που εργάζονται σε οποιαδήποτε δουλειά, απλά απαιτεί πολύ κόπο από τη μεριά της μητέρας, για να λείψει όσο λιγότερο γίνεται τελικά από το παιδί της.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved