Έχετε δει τους κοιλιακούς που έχει «χτίσει» τελευταία η Φαίη Σκορδά; Θα τρίβετε τα μάτια σας (pics)
Showbiz

Έχετε δει τους κοιλιακούς που έχει «χτίσει» τελευταία η Φαίη Σκορδά; Θα τρίβετε τα μάτια σας (pics)

Μπορεί στην εποχή του κορονοϊού οι περισσότεροι από εμάς να ανησυχούμε πως θα πάρουμε κιλά λόγω εγκλεισμού και άπλετου χρόνου να δημιουργούμε στην κουζίνα, όμως η Φαίη Σκορδά δεν έχει τέτοιες σκοτούρες. 

Ο λόγος είναι πως η όμορφη παρουσιάστρια, πολύ πριν έρθει η πανδημία, είχε αποφασίσει να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της και να τον φροντίζει.

Έτσι, είχε ξεκινήσει να γυμνάζεται και όπως είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της τότε, είχε αποφασίσει να τρέφεται και υγιεινά προκειμένου να αλλάξει τον τρόπο ζωής της.

Η Φαίη άλλωστε δεν είχε ποτέ πρόβλημα με παραπανίσια κιλά. Αντιθέτως, ακόμα και στις εγκυμοσύνες της, είχε καταφέρει να επιστρέψει στην τέλεια σιλουέτα της χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Πέρασε αρκετός καιρός από τότε που ξεκίνησε γυμναστική και όπως δείχνουν τα πράγματα, μάλλον κατάφερε να αποκτήσει τους κοιλιακούς που ονειρευόταν αφού με μία πρόσφατη φωτογραφία της, άφησε να φανεί η καλοσχηματισμένη κοιλιά της.

Και η ίδια φαίνεται να νιώθει πολύ όμορφα με το σώμα της αφού ποζάρει με μεγάλη άνεση στον φωτογραφικό φακό. Δείτε παρακάτω την φωτογραφία με την οποία η παρουσιάστρια αποκαλύπτει τους τέλεια σχηματισμένους κοιλιακούς της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved