Αγγελική Λάμπρη: Η κόρη της «Αγγέλας» βλέπει «Παρά 5» και έχει απορίες
Showbiz

Αγγελική Λάμπρη: Η κόρη της «Αγγέλας» βλέπει «Παρά 5» και έχει απορίες

Αγγελική Λάμπρη: Η ηθοποιός μιλά για τις Άγριες Μέλισσες και το «Παρά 5» και αποκαλύπτει τι της λέει η κόρη της που βλέπει για πρώτη φορά την σειρά 


Η Αγγελική Λάμπρη μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό για τις Άγριες Μέλισσες αλλά και το «Παρά πέντε» το οποίο πλέον βλέπει με την κόρη της η οποία την «πυροβολεί» με απορίες

Πώς προέκυψαν λοιπόν οι «Άγριες μέλισσες»;
«Ήμουν για ραντεβού στον Καραγιάννη και μου λέει "ας σε δουν για τις 'Μέλισσες'" και λέω "με μεγάλη μου χαρά"! Έκανα ένα βιντεάκι και μετά με φώναξαν γι' αυτόν τον ρόλο».

Τι σου αρέσει περισσότερο στη Μάρθα;
«Είναι πολύ διαφορετικός ρόλος από όσους έχω κάνει μέχρι στιγμής και αυτό μου αρέσει πολύ. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τη Μάρθα και αλλιώς και αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον. Τελικά, ενώ λέω ότι δεν με νοιάζει η δουλειά, όταν δουλεύω χαίρομαι πάρα πολύ, παίρνω ανάσες. Αλλά τόσο όσο».

Τι θα συμβεί στην ηρωίδα που υποδύεσαι;
«Θα ήθελε πολύ η Μάρθα να μπλέξει με τον Κυπραίο, αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει! Τη βλέπουμε να αλλάζει, να ανοίγεται, να έχει συναισθήματα. Ειδικά εκείνη την εποχή, όταν μια γυναίκα έχανε τον άντρα της, τελείωνε η ζωή της. Αυτόματα ήταν μια χήρα για πάντα. Νομίζω ότι θα τη δούμε να μαλακώνει. Οπότε κι αυτό είναι ωραίο, ότι θα τη δούμε να μεταμορφώνεται».

Συναντηθήκατε ξανά και με τον Παύλο Ορκόπουλο...
«Έχουμε βρεθεί κατά καιρούς εκτός δουλειάς, αλλά και στο "Σόι", που είχα κάνει ένα γκεστ. Στις "Μέλισσες" όλα τα γυρίσματα είναι με τον γιο μου, τον Νέστορα και τον Θωμά. Χρωστάω και κάτι σκηνές με την Ελένη».

Πιστεύεις πως η πανδημία μπορεί να περιορίσει τη μυθοπλασία την ερχόμενη σεζόν;
«Περιορισμένη ήταν έτσι κι αλλιώς. Μπορεί να έγιναν νέες δουλειές, αλλά το θέμα είναι με τι συνθήκες έγιναν. Δεν πιστεύω ότι γρήγορα θα επανέλθουμε σε μια προηγούμενη κατάσταση, να σου πω την αλήθεια. Μπορεί λόγω πανδημίας να πάει λίγο πίσω, θα δείξει... Φαντάσου ότι τώρα είναι η περίοδος που θα στηνόταν η επόμενη χρονιά. Τώρα πώς να τη στήσεις;»

Το MEGA επέστρεψε στους δέκτες μας. Τι συναισθήματα σου έχει αφήσει αυτό το ιστορικό κανάλι;
«Είχα κάνει πολύ αγαπημένες και ωραίες δουλειές και τις περισσότερες στο MEGA, οπότε έχω μεγάλη χαρά. Βέβαια υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που έμειναν απλήρωτοι και είμαι λίγο μουδιασμένη με όλο αυτό. Το παλιό MEGA δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει ξανά. Έκλεισε τον κύκλο του με κάποιον τρόπο. Έρχεται ένα νέο MEGA και εύχομαι να τα πάει καλά».

Επέστρεψε και η παρέα της σειράς «Στο παρά πέντε». Βλέπεις τα επεισόδια;
«Γενικώς δεν είμαι από τους ανθρώπους που βλέπουν τις δουλειές τους ξανά και ξανά. Είχα χρόνια να δω το "Παρά πέντε". Υπήρχε συγκίνηση και τώρα το βλέπω μαζί με τη μικρή μου. Άκουγε στο σχολείο για τη σειρά και μου έλεγε: "Μαμά, αμάν πια! Όλα τα παιδιά σε έχουν δει στο "Παρά πέντε". Κι εκείνη δεν το είχε δει ποτέ... Τώρα με την καραντίνα ήταν μια ευκαιρία να το δούμε μαζί. Εντάξει, με έχει ταράξει στις ερωτήσεις! Της λέω "μωρό μου, δεν θυμάμαι" και απαντά: "Πώς είναι δυνατόν να μη θυμάσαι;". Θέλει να μάθει για τα παρακάτω, για τα γυρίσματα και γιατί αυτό, γιατί εκείνο... Στην αρχή βαριόταν να το δει, είδε όμως μισό επεισόδιο και μετά κόλλησε. Στο μεταξύ, το αστείο είναι ότι μου λέει: "Μαμά, το 'Παρά πέντε' είναι η οικογένεια μου". Και της λέω: "Τι εννοείς, παιδί μου;". Αλλά έχει δίκιο! Στη σειρά βλέπει τους αγαπημένους της ανθρώπους. Παίζουν ο Μιχάλης Μαρίνος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η μαμά της, ο μπαμπάς της σκηνοθετεί, γενικώς πολλοί άνθρωποι που είναι στη ζωή της».

Αν προέκυπτε ένα ριμέικ του «Παρά πέντε», θα σε ενδιέφερε να συμμετάσχεις;


Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved