Μαρία Ναυπλιώτου: Μένει σπίτι και αναπολεί όλες τις όμορφες στιγμές με τους φίλους της (photos)
Showbiz

Μαρία Ναυπλιώτου: Μένει σπίτι και αναπολεί όλες τις όμορφες στιγμές με τους φίλους της (photos)

Η Μαρία Ναυπλιώτου απολαμβάνει την καραντίνα στο σπίτι της, αναπολώντας μέσα από φωτογραφίες όμορφες στιγμές του παρελθόντος με τους αγαπημένους της φίλους. 

Η ηθοποιός, πριν το μαζικό κλείσιμο όλων των θεάτρων πανελλαδικά λόγω κορονοϊού, πρωταγωνιστούσε στο επιτυχημένο Masterclass, του Terence MacNally ο οποίος έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό. Από τότε, περνάει τον χρόνο της, όπως όλοι μας κεκλεισμένων των θηρών του σπιτιού της, απολαμβάνοντας την ηρεμία της, ξεκούραση και φυσικά ανατρέχοντας στο αρχείο της για να ανακαλύψει... κρυμμένους θησαυρούς.

Ανάμεσά τους και φωτογραφικά στιγμιότυπα του παρελθόντος με καλούς της φίλους τους οποίους προφανώς έχει επιθυμήσει. Με μία πολύ τρυφερή λεζάντα, η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να δείξει προς όλους τους αγαπημένους της φίλους πόσο της έχουν λείψει και να τους δώσει ένα ραντεβού για την ημέρα που θα έχει τελειώσει η περιπέτειά μας με την πανδημία. Συγκεκριμένα έγραψε:

«”Απρίλη μου ξανθέ και Μάη μυρωδάτε, καρδιά μου πως αντέχεις, μέσα στην τόση αγάπη και στις τόσες ομορφιές”. Οι καρδιές μέσα στις αγάπες και τις ομορφιές αντέχουν. Γι’ αυτό, αυτή την Πρωταπριλιά δεν λέμε ψέματα, αλλά «παίζουμε κρυφτό» μένουμε σπίτι, για να μπορέσουμε όταν ακουστεί το σύνθημα “φτου ξελευτερία”, να ανταμώσουμε όλοι, μα όλοι μαζί μέσα στις ομορφιές». Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved