Μαρία Ανδρούτσου: «Οι δικοί σου άνθρωποι σου λένε αλήθειες που κανένας ξένος δεν τολμάει»
Showbiz

Μαρία Ανδρούτσου: «Οι δικοί σου άνθρωποι σου λένε αλήθειες που κανένας ξένος δεν τολμάει»

Μαρία Ανδρούτσου:  «Αυτή που με επηρεάζει είναι η αδερφή μου που ξέρει το… μέσα και το απ΄έξω»

Η Μαρία Ανδρούτσου στη ζωή της πάντα είχε μέτρο, ένα στοιχείο του χαρακτήρα της από την ανατροφή που έχει πάρει από την οικογένεια της.


Τα γυρίσματα του σόου «Your Face sounds Familiar» σταμάτησαν λόγω των μέτρων πρόληψης για την εξάπλωση του κορονοϊού.
Το επεισόδιο που παίχτηκε, όταν δεν είχαμε κοινό στο στούντιο, το είχαμε γυρίσει πριν δύο εβδομάδες σχεδόν, από τότε που έκανα την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Μετά σταματήσαμε τα γυρίσματα, δεν κάναμε ούτε πρόβες, τίποτα, υπήρξε παύση. Σ' εμάς έγινε νωρίς και τώρα αναμένουμε, όπως όλοι.

Ως το σημείο που το έζησες όλο αυτό, ποια είναι η αίσθηση σου;
Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ, ήταν κάτι μαγικό... Πότε θα μου δοθεί η ευκαιρία να το κάνω τόσο επαγγελματικά; Να μπω πραγματικά στο... πετσί του τραγουδιού, αυτού του βιντεοκλίπ, όπως στη μεταμφίεση μου, που ήμουν ολόχρυση, στο «The Cranberries», που είναι και από τα αγαπημένα μου.

Σε βοηθάει αρκετά η φωνή σου,καθώς τραγουδάς κι έχεις δική σου μπάντα
Βέβαια αλλιώς δεν θα το έπαιρνα απόφαση να μπω σε κάτι τέτοιο. Οι απαιτήσεις είναι αρκετές, αν δεν τραγουδάς δεν είναι απλά τα πράγματα, όπως και στο κομμάτι της μίμησης, της μεταμφίεσης. Είναι πολλά μαζί που κάνουν το «Your Face sounds Familiar» δύσκολο και απαιτητικό. Θέλει πολλή δουλειά, εκτός από τις ώρες που περνάμε εκεί, θέλει προετοιμασία και στο σπίτι.

Μιμείσαι κάποιον που τον ξέρει όλος ο κόσμος και θέλεις να είσαι όσο πιο «κοντά» γίνεται. Στο σύνολο του, το σόου, απαιτεί μια αφοσίωση.

Αν δεν είσαι σίγουρη για κάτι, δεν το επιχειρείς;
Όχι, αν δεν είμαι σίγουρη, δεν το επιχειρώ. Παρά τις τόσες εμφανίσεις μου, όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησής μου με τα καλλιτεχνικά, έχω άγχος κάθε φορά που θα βγω να κάνω κάτι, δεν είμαι κουλ. Θέλω να νιώθω καλά, γιατί σίγουρη δεν νιώθεις ποτέ. Οπότε, για να νιώθω καλά, αυτό με κάνει να προετοιμάζομαι όσο καλύτερα μπορώ.

Τον τελευταίο καιρό έχεις αυξήσει τη δραστηριότητα σου με το τραγούδι...
Ναι, εδώ και δύο χρόνια έχω κάνει μια ροκ μπάντα και τραγουδούσα ροκ σε κάποια μαγαζιά, σε μουσικές σκηνές, είναι κάτι που μου αρέσει πολύ, με ενθουσιάζει.
Για τον περισσότερο κόσμο αυτό είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Έχω και θετικά σχόλια. Ο κόσμος, βέβαια, έχει μάθει να σε ταυτίζει, «αυτή είναι ηθοποιός», «αυτή είναι| τραγουδίστρια», αλλά πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που έχει καλλιτεχνική φύση μπορεί να πειραματιστεί και στα δύο, με εξίσου καλό αποτέλεσμα.

Μπορεί τα σχόλια κάποιου να σου αλλάξει
γνώμη;
Τα σχόλια από τους δικούς μου ανθρωπους είναι αυτά που μετράνε περισσότερο.Έξω υπάρχουν άνθρωποι που ό,τι και να κάνεις δεν θα τους αρέσει αυτό το έχουμε δεχτεί στη δουλειά που κάνουμε, δεν είναι και το ζητούμενο μου, καθώς δεν έχω ανάγκη κάτι τέτοιο για να νιώθω καλά. Για κάποια βασικά πράγματα, αν κάτι κάνεις καλά ή όχι, πρέπει να είσαι εσύ σίγουρος για τον εαυτό σου, μην περιμένεις επιβεβαίωση. Με επηρεάζουν οι κοντινοί μου άνθρωποι, αλλά ευτυχώς αυτά που ακούω είναι όμορφα σχόλια.

Σε επηρεάζει περισσότερο η αδελφή σου,
Θωμαΐς Ανδρούτσου, που βρίσκεται στον ίδιο
επαγγελματικό χώρο με σένα, ή ο αδελφός σου που δεν είναι τόσο κοντά στο δικό σας χώρο;
Ποιου τη γνώμη θεωρείς πιο αντικειμενική;



Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθει:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved