Στην... κουζίνα με την Υβόννη (Photos)
Showbiz

Στην... κουζίνα με την Υβόννη (Photos)

Η Υβόννη Μπόσνιακ μίλησε σε γνωστή εφημερίδα για το ταλέντο της στη μαγειρική και τα θετικά σχόλια στις συνταγές της μέσω social media.

Στην υλοποίηση μίας έξυπνης ιδέας, που, όπως δηλώνει στη «Secret», σκέφτεται να συνεχίσει και μετά την εποχή της καραντίνας στη χώρα μας, προχώρησε η Υβόννη Μπόσνιακ, ξαφνιάζοντας θετικά τους φίλους της, αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές της στα social media.

Αυτή τη δύσκολη περίοδο, που πλήττεται τόσο η Ελλάδα όσο και ολόκληρος ο κόσμος από τον φονικό κορονοϊό, η γνωστή σχεδιάστρια και ο σύζυγός της, επιτυχημένος τραγουδιστής, Αντώνης Ρέμος, αποφάσισαν να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες των Αρχών και των ειδικών, μένοντας σπίτι, προστατεύοντας έτσι τον εαυτό τους, αλλά και τους γύρω τους από την πανδημία.

Μαζί με τη μελαχρινή καλλονή με τα υπέροχα μάτια και τον δημοφιλή Έλληνα καλλιτέχνη είναι η πεντάχρονη κορούλα τους, Ελένη, η οποία συγκεντρώνει το αποκλειστικό ενδιαφέρον των δυο τους. Το γεγονός, ωστόσο, ότι η Υβόννη Μπόσνιακ συχνά-πυκνά μοιράζεται στα social media στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της μέσα στο σπίτι, της γέννησε την ιδέα να ξεκινήσει να μαγειρεύει για τους διαδικτυακούς της φίλους.

Οι συνταγές της πλέον έχουν γίνει viral, με τα σπιτικά ψωμάκια που δημιούργησε αλλά και το κέικ καρότου να έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και τα χιλιάδες likes μέσα σε λίγα λεπτά από τους followers της.

Η μελαχρινή καλλονή και σχεδιάστρια μόδας μίλησε για πρώτη φορά για το μεγάλο της ταλέντο και στη μαγειρική, αλλά και πώς αποφάσισε να ανεβάσει βιντεάκια με συνταγές.

«Η μαγειρική είναι το χόμπι μου. Με χαλαρώνει πολύ. Είναι κάτι που ήθελα να κάνω πάρα πολλά χρόνια. Να μοιράζομαι συνταγές με τον κόσμο, τις οποίες έχω αγαπήσει, έχω ψάξει και έχω μελετήσει. Σκέφτηκα ότι τώρα που έχω χρόνο και είμαι σπίτι και ο κόσμος μένει σπίτι, αφού έτσι κι αλλιώς θα μαγειρέψω, γιατί να μην το μοιραστώ με τον κόσμο;», δήλωσε στο «Secret».

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν έχει σκοπό να συνεχίσει να μας κάνει παρέα με συνταγές της και το επόμενο διάστημα, η απάντηση της έδειξε το μέλλον, «θέλω να το συνεχίσω, γιατί μου αρέσει πολύ. Όπως μου αρέσει να δημιουργώ ρούχα, μου αρέσει να δημιουργώ και γεύσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved