Έλενη Φιλίνη: Αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στο YFSF που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!
Showbiz

Έλενη Φιλίνη: Αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στο YFSF που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

Συνέντευξη σε γνωστή εφημερίδα παραχώρησε η Ελένη Φιλίνη και μίλησε για όλους και για όλα.

Μίλησε για τη δύσκολη κατάσταση που ζούμε όλοι μας λόγω του κορονοϊού αλλά και την ανεργία και το μέλλον των καλλιτεχνών μετά το τέλος της πανδημίας.

Αποκάλυψε μάλιστα και ένα περιστατικό που είχε συμβεί στο YFSF, όταν συμμετείχε εκείνη, που δεν το γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Το πρόγραμμα για το καλοκαίρι, ισχύει; Οι συμφωνίες και οι συνεργασίες που κλείσατε;

Το σοκ για όλους εμάς τους καλλιτέχνες ήταν μεγάλο. Ξαφνικά μείναμε χωρίς δουλειά και είναι άγνωστο αν θα κρατηθούν τα επαγγελματικά συμβόλαια τόσο για μια θεατρική περιοδεία που έχω κλείσει, μια εμφάνισή μουσε σίριαλ όσο και για την παρουσίαση μιας εκπομπής που μου πρότειναν.

Εκκρεμεί και η επιστροφή στο πάλκο της επιτυχημένης μουσικής παράστασης «Αθήνα και πάλι Αθήνα» αλλά και το «Άννα Μαρία Καλουτά – Μια ιστορία μέσα στην ιστορία».

Είμαστε στον αέρα αλλά ευελπιστώ πως θα επέλθει η κανονικότητα μόλις βγούμε από την καραντίνα.

Δεν το φοβάστε; θα έρθετε αντιμέτωπη με πρόσωπα με μεγάλη δημοτικότητα στις ζώνες και φυσικά με τα νούμερα τηλεθέασης;

Στις προκλήσεις λέω πάντα «ναι»! Μου αρέσει πολύ η ιδέα. Για πρώτη φορά δεν θα είμαι στη θέση του συνεντευξιαζομένου!

Ισχύει πως συζητείτε το ριμέικ της θρυλικής σειράς «Ορκιστείτε, παρακαλώ»;

Βέβαια. Και πρόσωπα ήδη έχουν προταθεί για τους ρόλους. ;Eχω πει ήδη το «ναι» κι εγώ, φυσικά, δεν μπορώ να υποδυθώ τη νεαρή δικηγορίνα όπως ήταν ο ρόλος μου τότε αλλά θα μπορούσα να είμαι η πρόεδρος του δικαστηρίου.

Πριν από έναν χρόνο εκδώσατε την πρώτη σας ποιητική συλλογή «Με τα μάτια της ψυχής». Η περίοδος αυτή προσφέρεται για περισυλλογή, σκέψη και γραφή;

Όχι, δεν έχω καμία διάθεση να γράψω αυτή την περίοδο. Το μόνο ευχάριστο είναι πως κάποια από τα ποιήματα μου θα μελοποιηθούν σύντομα κι αυτό με ικανοποιεί πολύ. Είναι ένα ωραίο δώρο!

Στο «YFSF» περάσατε ωραία πέρυσι;

Υπέροχα, μακάρι να μπορούσα να το επαναλάβω. Κρίμα για τους φετινούς συμμετέχοντες που σταμάτησε λόγω της πανδημίας. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία!

Υπήρχαν ευτράπελα οη air;

Θα σου αποκαλύψω πως τη βραδιά που υποδύθηκα τη Ρίτα Σακελλαρίου ήμουν ένα βήμα πριν λιποθυμήσω! Αλλά το πάλεψα γιατί ο επαγγελματισμός είναι πάνω από όλα.

Τα ακουστικά που φορούσα για να ακούω δυνατά τη μουσική και να πατάω φωνητικά στις νότες δεν λειτουργούσαν. Ήταν χαλασμένα. Για να μη σταματήσω το γύρισμα, έκανα μεγάλη προσπάθεια να ακούω τη μουσική από το στούντιο όπου έπαιζε πολύ χαμηλά. Εκανα νόημα στον ηχολήπτη, αλλά τίποτα εκείνος.

Οι τηλεθεατές δεν καταλάβαμε τίποτα...

Αυτό ήταν το δικό μου ζητούμενο! (γέλια) Όταν τελείωσε το γύρισμα, ζήτησα να το ξαναπάμε, τους εξήγησα τι είχε συμβεί και όντως τα ακουστικά δεν λειτουργούσαν. Αλλά η παραγωγή με ενημέρωσε πως έπρεπε να το είχα σταματήσει πάνω στη σκηνή. Δεν το γυρίσαμε δεύτερη φορά, αλλά βγήκε καλό!

Πριν από λίγες εβδομάδες αποχαιρετήσατε έναν πολύ καλό φίλο σας, τον Κώστα Βουτσά. Γράψατε δημόσια ένα πολύ συγκινητικό «αντίο»...

Αυτό είναι ένα γεγονός πολύ δυσάρεστο, έκλαψα πολύ. Πριν από δύο τρία χρόνια κάναμε μαζί Πάσχα με τον Κώστα, την οικογένεια του και την κόρη του Σάντρα Βουτσά. Στο ίδιο τραπέζι ήταν και ο αγαπημένος μου Κώστας Ευρυπιώτης με τη σύντροφό του.

Ήρθαν στο μαγαζί όπου εμφανιζόμουν και περάσαμε τέλεια, το γλεντήσαμε με την ψυχή μας. Κοιτάζω τις φωτογραφίες από εκείνη τη βραδιά και δεν το πιστεύω ότι έφυγαν από τη ζωή μας. Λυπήθηκα πολύ. Έκλεισε ένα κεφάλαιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved