Η εγκυμονούσα Λένα Παπαληγούρα αποκάλυψε ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένει! (Photos)
Showbiz

Η εγκυμονούσα Λένα Παπαληγούρα αποκάλυψε ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένει! (Photos)

Ήταν Νοέμβριος του 2018 όταν η ταλαντούχα και πολυβραβευμένη Λένα Παπαληγούρα έφερνε στον κόσμο το πρώτο της παιδί από τον σύντροφο της ζωής της τον αρχιτέκτονα Άκη Πάντο.

Τον σύζυγό της, τον οποίο είχε παντρευτεί δύο μόλις μήνες πριν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στο Θησείο.

Η χαρά τους ήταν πολύ μεγάλη, καθώς λαχταρούσαν όσο τίποτα να αποκτήσουν ένα μωρό, και ο ερχομός του γιου τους τους γέμισε ευτυχία.

Ενώ απολάμβαναν τον μικρό τους Ανάσταση που μεγάλωνε, ήρθε η χαρμόσυνη είδηση πως ο πελαργός τούς χτυπά ξανά την πόρτα.

Η Λένα πρωταγωνιστούσε στη «Δασκάλα με τα χρυσά μάτια» στο θέατρο «Βέμπο» όταν έμαθε πως εγκυμονεί και, παρότι προσπάθησε να το κρατήσει μυστικό, όπως έκανε και στην πρώτη εγκυμοσύνη της, δεν τα κατάφερε.

Η ίδια, μετά την αποκάλυψη πως θα γίνει μαμά, είχε εκμυστηρευτεί σε συνέντευξή της στη Real:

«Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μείνει κρυφό, γιατί είναι προσωπικά πράγματα αυτά και θέλουμε, όσο μπορούμε, να τα κρατάμε μεταξύ μας. Κι από τον θίασο του θεάτρου "Βέμπο" το είχα εμπιστευτεί μόνο στον Κωνσταντίνο Ασπιώτη και στη Γιούλικα Σκαφιδά. Θα το μοιραζόμουν μαζί τους μέσα στις επόμενες ημέρς μιας και έχει αρχίσει ήδη να φαίνεται η κοιλίτσα, αλλά πρόλαβε το δημοσίευμα».

Στην ίδια συνέντευξη είχε δηλώσει επίσης:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ ευτυχισμένοι που θα μεγαλώσει η οικογένειά μας και θα αποκτήσει αδελφάκι ο Ανάστασης μας».

Τότε δεν γνώριζε το φύλο του μωρού που περιμένει με τον Άκη της, τώρα όμως το έμαθε και το είπε στη reallife.

«Περιμένουμε και πάλι γιο! Ναι, θα είναι αγοράκι! Ο Ανάστασης μας θα αποκτήσει αδελφό κι εγώ θα είμαι με τρεις άντρες στο σπίτι! Φαντάζεσαι τι θα γίνεται (γελά). Αστειεύομαι φυσικά. Είναι ένα ακόμα όμορφο δώρο αυτό που έρχεται να μεγαλώσει την οικογένειά μας και έχουμε μεγάλη χαρά, παρά το ζοφερό κλίμα που υπάρχει λόγω της πανδημίας».

Η Λένα Παπαληγούρα τόνισε πως μένει σπίτι και η μόνη της μετακίνηση είναι όταν βγάζει στη γειτονιά βόλτα τον γιο της για λίγα νο λεπτά.

«Όλα τα άλλα τα έχει αναλάβει ο Άκης, που πηγαίνει για κάποιες ώρες στις δουλειές του. Είναι πάρα πολύ άγριο το σκηνικό γύρω-γύρω, αλλά πιστεύω ότι, αν παραμείνουμε σπίτι μας και είμαστε προσεκτικοί, θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Το παν είναι να... Μείνουμε σπίτι!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved