Ερωτευμένοι οι Έλληνες επώνυμοι στην καραντίνα! (Photos)
Showbiz

Ερωτευμένοι οι Έλληνες επώνυμοι στην καραντίνα! (Photos)

7+1 λαμπερά ζευγάρια μένουν σπίτι λόγω κορονοϊού και το χαίρονται!

Είναι φουλ ερωτευμένοι και «μένουν σπίτι για το καλό τους», όπως αναφέρεται και στο σχετικό βίντεο του υπουργείου Υγείας, που παίζεται στην τηλεόραση ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ζευγάρια της ελληνικής showbiz που είχαν μάθει να είναι συνεχώς έξω πριν ξεσπάσει η κρίση του Covid-19, τώρα πια μένουν σχεδόν συνέχεια μέσα και κάνουν πράγματα που πριν από την κρίση του κορονοϊού απολάμβαναν σπάνια.

Μαγειρεύουν, βλέπουν ταινίες και σίριαλ, διαβάζουν, χαίρονται περισσότερο τα παιδιά τους και τα κατοικίδιά τους, ενώ μερικοί σκαρώνουν ακόμη και τραγουδάκια για τον κορονοϊό.

Πάνω απ' όλα όμως αυτά τα ζευγάρια χαίρονται τον ερωτά τους στον εγκλεισμό.

Τα τσιπς του Σάκη!

Μπορεί τα μέτρα της κυβέρνησης να είναι δύσκολα για πολύ κόσμο, ωστόσο για τον Σακη Ρουβά, την Κάτια Ζυγούλη και την υπέροχη οικογένειά τους είναι μία καλή ευκαιρία να περάσουν δημιουργικό χρόνο όλοι μαζί και να απολαύσουν τις μικρές απλές χαρές της ζωής.

Ο διάσημος τραγουδιστής, που του αρέσει να μαγειρεύει, έφτιαξε χειροποίητα σπιτικά τσιπς και ανέβασε βίντεο στο Instagram.

Η όμορφη Κάτια πάλι μοιράζεται με τους followers της στα social media στιγμές από οικογενειακές βόλτες κοντά στο σπίτι τους.

Και οι δύο βέβαια φροντίζουν να κάνουν πράγματα με τα παιδιά τους και να είναι αισιόδοξοι και χαρούμενοι παρά τον εγκλεισμό.

Με καλούς «φίλους»

Ο Mike και η Έλενα Τσαγκρινού, που είναι full in love καιρό τώρα, μένουν σπίτι όπως όλοι και χαίρονται τον ερωτά τους αλλά και τη συντροφιά των τετραπόδων φίλων τους!

«Πώς την παλεύετε; Εμείς εδώ με τα σκυλάκια μας!», αποκάλυψε γελώντας η σέξι τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς φίλους της, σε ένα βίντεο που ανέβασε πρόσφατα.

Και παρότι δεν ανεβάζουν πολλές κοινές φωτογραφίες ή στιγμιότυπα, είναι αυτονόητο πως περνούν την καραντίνα παρέα. Φωτογραφίζουν ο ένας τον άλλον, όπως πρόσφατα που εκείνη τον απαθανάτισε στο μπάνιο με νερά και σαπουνάδες, διαβάζουν, αράζουν στον καναπέ και βέβαια φτιάχνουν βιντεάκια με χορούς και τραγούδια για να κρατούν συντροφιά στους followers.

Δείτε τι κάνουν άλλα αγαπημένα ζευγάρια στη gallery που ακολουθεί:

Πηγή: espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved