Απίστευτο! Δε φαντάζεστε τι συνέβη στον γάμο γνωστής Ελληνίδας με τον πατέρα της (Photos)
Showbiz

Απίστευτο! Δε φαντάζεστε τι συνέβη στον γάμο γνωστής Ελληνίδας με τον πατέρα της (Photos)

Απίστευτο περιστατικό ανήμερα του γάμου της!

Γνωστή Ελληνίδα δεν δίστασε να αποκαλύψει τι συνέβη με τον πατέρα της τη μέρα του γάμου της!

Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της είχε μετατραπεί σε… εφιάλτης και ο λόγος;

Συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «10 Απριλίου 2020

Αγαπημένο μου ημερολόγιο,

Είχαμε μείνει στον γάμο. Ένα μήνα πριν, ξεσπάει άγριος καυγάς με τον πατέρα μου. Η αιτία ανόητη, η αφορμή ηλίθια, αλλά εμένα με παίρνει το παράπονο για την συμπεριφορά του (και αναδρομικώς!). Βρίσκει αφορμή η μητέρα μου και τηλεφωνικώς (μετά από 12 χρόνια που είχαν να μιλήσουν) τον στολίζει! Βρισιές, κατάρες εναλλάξ, μέγα το…ρεπερτόριο! Την ημέρα του γάμου, στο άγχος που έχει κάθε νύφη, προστέθηκε η μητέρα μου ν’ απειλεί θεούς και δαίμονες. Ασυγκράτητη και…ασυμμάζευτη! Σημείωση: Δεν ήθελε κόσμο σπίτι, η φίλη μου και η κομμώτρια παρούσες μόνο! Τρέμοντας φτάνω στην εκκλησία, την ειδοποιούν ότι ο πατέρας μου ήρθε, με παραδίδει, εκείνη εννοείται και εν μέσω του μυστηρίου, τον αναζητεί για να τον βρίσει και να τον διώξει.

Πίσω μας μια καλή της φίλη ως μπάστακας για να εμποδίσει το κακό. Η μητέρα μου αντί να κοιτάζει μπροστά, συνεχίζει να τον αναζητά μέσα στο πλήθος. Δεν νομίζω άλλος ιερέας την ώρα της αλλαγής των στεφάνων, να έχει δοκιμάσει τέτοιο σοκ, ακούγοντας διαταγή-βρισιά από την φίλη που κοίταζε να συμμαζέψει τον... μαινόμενο ταύρο δίπλα μου! (Χαμογελαστή εγώ σε φωτογραφία, σπάνια!) Τέλειωσε το μυστήριο, σταθήκαμε για τις χαιρετούρες, εγώ ένα όρθιο πτώμα από την ένταση, διαπιστώνω έντρομη πως ο πατέρας μου βρίσκεται στην ουρά για τα συχαρίκια (είχε θάρρος όμως, του το αναγνωρίζω). Σέρνει φωνή μεγάλη η Αθηνούλα άμα τη εμφανίσει του: «Τι ήρθες να κάνεις εδώ; Να καμαρώσεις για πατέρας; Δεν ντρέπεσαι;» και άλλα νόστιμα… Άσπρος σαν χαρτί αποχώρησε εκείνος, αφού μου ευχήθηκε όπως όπως… Σούσουρο και ρεζίλι, κι εγώ αντί να βάλω τα κλάματα (όπως ήθελα) χαμογελούσα στους επόμενους καλεσμένους.

Εκτός από ευχές, είχαν ένα σωρό ερωτήσεις που δεν μπορούσαν να κάνουν… Ευτυχώς… Δύσκολο θα ήταν ν’ απαντήσω… Να βρίσω ήθελα που μου έκαναν την ημέρα άνω κάτω, να χτυπήσω τα κεφάλια τους σαν καστανιέτες ήθελα, που δεν σεβάστηκαν το ένα και μοναδικό που έμεινε από τον γάμο τους: Το παιδί τους. Έκανα κάτι καλύτερο: Αμέσως μετά, πήρα τον Γιώργο και εξαφανίστηκα για μήνες. Σπίτι μου. Χωρίς καμιά επικοινωνία μαζί τους. Η πίκρα έφυγε, έμειναν οι αναμνήσεις… Μπορώ να χαμογελάω πια με αυτές… Σημαντικό… #μένουμεσπίτι #stayhomeandread #covid19»!

Σε ποια γνωστή Ελληνίδα συνέβη αυτό το περιστατικό;

Δείτε την gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved