Έλληνας τραγουδιστής έγινε πρώτη φορά μπαμπάς: «Κάναμε πάνω από έξι προσπάθειες εξωσωματικής»
Showbiz

Έλληνας τραγουδιστής έγινε πρώτη φορά μπαμπάς: «Κάναμε πάνω από έξι προσπάθειες εξωσωματικής»

Ευχάριστα νέα! Γνωστό Έλληνας τραγουδιστής έγινε μπαμπάς πριν από λίγες μέρες εν μέσω καραντίνας και το ανακοίνωσε στο Happy Day!

Συγκεκριμένα, στις 19 Μαρτίου ο τραγουδιστής μετά από πολλές προσπάθειες εξωσωματικής της γυναίκας του απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Η σύζυγός του έκανε πάνω από έξι προσπάθειες εξωσωματικής μέσα σε 11 χρόνια και τελικά κατάφεραν να αποκτήσουν το πρώτο τους αγγελούδι, ένα υγιέστατο αγοράκι.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί τελικά κατάφερα να γίνω πατέρας. Τα περισσότερα ζευγάρια που περνούν κάτι τέτοιο καταλαβαίνουν πως είναι ψυχοφθόρο, ιδιαίτερα για τη γυναίκα. Εγώ το έζησα πολύ μαζί με τη γυναίκα μου, είναι πολύ ψυχοφθόρο να θέλει να κάνει ένας άνθρωπος παιδί και να μη μπορεί. Όσο μπορούσα τη στήριζα για να τα καταφέρουμε. Και τελικά τα καταφέραμε. Το παιδί δεν το έχει δει κανείς συγγενείς ακόμη.» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στο Happy Day.

Και τόνισε: «Στο μαιευτήριο πήγα μόνο εγώ. Τα μέτρα ήταν δρακόντεια. To παιδί γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου. Την ώρα που πήρα το μωρό στα χέρια μου, μού κόπηκαν τα πόδια, ήταν ένα όνειρο ζωής. Θέλω να δώσω κουράγιο σε όλες που θέλουν να γίνουν μανούλες. Κάναμε πάρα πολλές προσπάθειες και ο Θεός μας το έδωσε το παιδί. Να μην έχουν άγχος. Κάναμε πάνω από έξι προσπάθειες εξωσωματικής»!

Δείτε ποιος έγινε πατέρας στο παρακάτω βίντεο και στην gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved