Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν είμαι αισιόδοξος. Μπαίνουμε σε ένα εφιαλτικό καινούργιο σενάριο»
Showbiz

Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν είμαι αισιόδοξος. Μπαίνουμε σε ένα εφιαλτικό καινούργιο σενάριο»

Ο Λάκης Λαζόπουλος συνομίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «Live Tonight» του ΑΝΤ1.

Ο ηθοποιός, λοιπόν, μέσω skype συζήτησε με τον οικοδεσπότη της βραδινής ζώνης του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στην πανδημία του κορονοϊού για αρχή, λέγοντας:

«Θεωρώ ότι δύσκολα θα συγκολληθεί η Ευρώπη ξανά κι ας δοθούν τα δισεκατομμύρια. Είναι μια θετική έκβαση, ωραία και συμφωνούμε, αλλά δεν ξέρουμε πού θα τελειώσει αυτό, δεν ξέρουμε τι συνέχεια θα έχει, δεν ξέρουμε πόσες φορές θα συμβεί, δεν ξέρουμε αν μπαίνουμε σε μια νέα ζωή και δεν ξέρουμε αν θα φοράμε τις μάσκες αυτές περισσότερο από τις αποκριάτικες. Eίναι μια θετική έκβαση αυτό που άκουσα, χωρίς μνημόνια, αλλά το ότι έγινε μια συζήτηση για να δοθούν μνημόνια σε μια πανδημία δεν είναι μια σωστή συζήτηση», είπε σχολιάζοντας την απόφαση του Eurogroup.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βλέποντας το background του γραφείου του αναρωτήθηκε αν ο Λάκης Λαζόπουλος είναι τακτικός σαν άνθρωπος με εκείνον να αναφέρει: «Είμαι πολύ τακτικός άνθρωπος. Δουλεύω πολύ οργανωμένα, γράφω τα πάντα, τα τακτοποιώ και τα κρατάω. Έχω μανία».

Ακόμη ο Λάκης Λαζόπουλος είπε ότι βγαίνει έξω μόνο για βόλτα, ενώ τόνισε ότι η περίοδος του κορονοϊού σαφώς αλλάζει την ψυχολογία μας, με τρέλα και χιούμορ και απόγνωση μαζί, παράλληλα όμως υπογράμμισε ότι: «πρέπει να παραμείνουμε σπίτι. Δεν το διαπραγματεύομαι».

Όσο για τον περιορισμό στο σπίτι είπε: «Οι άνθρωποι είναι σκασμένοι στην Ελλάδα, γιατί έχουν περάσει πολλά. Κάθε φορά που τους βάζεις έναν περιορισμό, γιατί το νιώθουν σαν περιορισμό κι όχι σαν θεραπεία. Αυτή τη στιγμή τα δωμάτιά μας είναι ενός νοητού νοσοκομείου. Είμαστε όλοι σε μια θεραπεία. Καθένας που βγαίνει έξω βάζει σε κίνδυνο τον άλλον. Οπότε, οι μεγαλύτεροι άνθρωποι παίρνουν την ατομική ευθύνη με έναν «κακό» τρόπο, τον εγωισμό. Όμως μην ξεχνάμε το βάρος της πίεσης που έχει ζήσει στη ζωή του ο μεγάλος άνθρωπος. Το καλό σενάριο είναι ότι έτσι ζούνε», είπε μεταξύ άλλων.

Τέλος, μίλησε για το σώμα της Ευρώπης, υπογραμμίζοντας ότι η ίδια η ένωση δεν θέλει να είναι ενωμένη, με αποτέλεσμα να έχουμε πολλά προβλήματα. Μάλιστα, είπε ότι «μπαίνουμε σε έναν καινούργιο τρόπο ζωής… Εγώ δεν είμαι αισιόδοξος ότι αυτό τελειώνει τον Μάιο και τον Ιούνιο είμαστε έξω. Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή και θα χρειαστούμε άλλη προσοχή».

Επίσης, μίλησε για τους Δέκα μικρούς Μήτσους και ανέφερε ότι ήταν και τότε μέσα κλεισμένος: «Είναι μια παρεμφερής περίοδος. Ήμουν εσώκλειστος και γι’ αυτό μου ξαναγεννήθηκε η ιδέα».

Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved