Ένας χρόνος χωρισμού για Χρηστίδου - Μαραντίνη! Το είχαν ανακοινώσει Μεγάλη Τρίτη (Photos)
Showbiz

Ένας χρόνος χωρισμού για Χρηστίδου - Μαραντίνη! Το είχαν ανακοινώσει Μεγάλη Τρίτη (Photos)

Πότε πέρασε ένας χρόνος, ούτε που το καταλάβαμε!

Η είδηση του χωρισμού της Σίσσυς Χρηστίδου από τον Θοδωρή Μαραντίνη είχε πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία.

Όλα έδειχναν να κυλούν ωραία!

Αυτό που βλέπαμε όλοι ήταν πως η γνωστή παρουσιάστρια και ο frontman του συγκροτήματος Onirama είχαν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη και δεμένη οικογένεια και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αποφάσισαν έτσι ξαφνικά να ρίξουν τίτλους τέλους.

Ήταν Μεγάλη Τρίτη, πριν από ένα χρόνο, δηλαδή το 2019, όταν και οι δύο ανέβασαν την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους στα social media.

Να θυμίσουμε πως η ανακοίνωση ανέφερε:

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώσουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς.

Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα αππό πολλή μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που έχουμε μοιραζόμαστε για τα δυο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μία νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας σε αυτή τη νέα της αρχή

Θοδωρής & Σίσσυ».

Έχει περάσει λοιπόν ένας ολόκληρος χρόνος, παρόλα αυτά το πρώην ζευγάρι, διατηρεί μια πάρα πολύ καλή σχέση - μην ξεχνάμε πως έχουν και δύο παιδιά μαζί- ενώ μάλιστα τους είδαμε να πηγαίνουν και διακοπές!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αναφερθεί στον πρώην σύζυγό της ουκ ολίγες φορές και στην εκπομπή της στο OPEN «Έλα χαμογέλα» και πάντα λέγοντας τα καλύτερα!

Πολλοί κάνουν λόγο και για πιθανή επανασύνδεση και οι θαυμαστές τους πιστεύουν πως σίγουρα θα τα ξαναβρούν!

Λέτε;

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες τους αλλά και την ανάρτηση που είχαν κάνει πέρσυ τέτοιο καιρό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved