Κατερίνα Στικούδη: Επιτέλους μας δίνει τη λύση! Έχεις κι εσύ ακόμη το ημιμόνιμο; Δες πώς το αφαίρεσε
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: Επιτέλους μας δίνει τη λύση! Έχεις κι εσύ ακόμη το ημιμόνιμο; Δες πώς το αφαίρεσε

Να τι πάθαμε με την καραντίνα… μείναμε μέσα και μας έμενε και το ημιμόνιμο!

Κι αν μέχρι σήμερα δεν είχες βρει τη λύση για το πώς θα το αφαιρέσεις, μας την έδωσε η Κατερίνα Στικούδη!

Μόλις μας έδωσε οδηγίες μέσα από μια φωτογραφία της στο Instagram.


«Ένα μήνα άντεξα με το ημιμονιμο και είπα να παρω την κατάσταση στα χέρια μου .. Κορίτσια τα βήματα που ακολούθησα είναι .. Ξεκινάμε με μια λίμα και αφαιρούμε την στρώση του Top Coat αρκετά καλά από όλα τα νύχια.
Θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο όπου έχει φύγει εντελώς η γυαλάδα του τοπ από ΚΑΘΕ σημείο των νυχιών και έχει φθαρεί και λίγο το ημιμόνιμο
Έπειτα, με μεγάλη προσοχή βαζουμε αρκετή ποσότητα άσετον πάνω σε λίγο βαμβάκι και το τυλίγουμε σε κάθε νύχι μe αλουμινόχαρτο
Αναμένουμε 5-8 λεπτά.


Στη συνέχεια αφαιρούμε σπρώχνοντας το βερνίκι με ένα pusher. Όπου έχει μαλακώσει θα αφαιρεθεί με ευκολία, όπου είναι ακόμη σκληρό το αφήνουμε λίγο ακόμη με προϊόν.
Εφόσον έχουμε ακολουθήσει τη διαδικασία σε όλα τα νύχια, ακόμη και να μην έχουν καθαρίσει καλά από το βερνίκι, τα σκουπίζουμε με κυτταρίνη και cleaner να φύγουν τα υπολείμματα. Με μια λίμα αρχίζουμε να λιμάρουμε προσεκτικά την επιφάνεια του νυχιού ώστε όχι μόνο να αφαιρεθεί όλο το χρώμα αλλά και να κατεβάσουμε το υλικό όσο περισσότερο μπορούμε.

Προσέχουμε καθώς μειώνουμε το υλικό να λιμάρουμε από όλες τις πλευρές του νυχιού για να μην γίνει ανώμαλη η επιφάνεια. Σταματούμε όταν έχουμε "κατεβάσει" το υλικό τόσο ώστε να μη μας ενοχλεί το πάχος αλλά και να μην έχουμε φτάσει στο φυσικό μας νύχι γιατί θα το βλάψουμε με τη λίμα. Αφήνουμε δηλαδή ένα μικρό στρώμα τζελ για να κρατά και τα νύχια μας σκληρά.
Έπειτα με το μπάφερ λειαίνουμε όλες τις επιφάνειες των νυχιών μας για ομαλοποίηση της επιφάνειας τους. Καθαρίζουμε πάλι με cleaner». Άραξε και ακολούθησε τα βήματα προσεκτικά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved