Χρήστος Βασιλόπουλος: Θα γίνει μπαμπάς! Έχετε δει την πανέμορφη σύντροφό του;
Showbiz

Χρήστος Βασιλόπουλος: Θα γίνει μπαμπάς! Έχετε δει την πανέμορφη σύντροφό του;

Χρήστος Βασιλόπουλος: Ο ηθοποιός που ζει και εργάζεται τα τελευταία δέκα χρόνια στις ΗΠΑ, ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος όχι μόνο έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Σάρα Κόνερ, αλλά στο πρόσωπό της είδε την μάνα του παιδιού του.

Ο ηθοποιός και η Αμερικανίδα hair stylist, είχαν κάνει ένα μικρό διάλειμμα στον δεσμό τους και επανασυνδέθηκαν λίγο πριν ο Χρήστος Βασιλόπουλος ταξιδέψει στην Μαδαγασκάρη για Nomads του ΑΝΤ1.

Η Σάρα Κόνερ είχε ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα προκειμένου να συναντήσει τον αγαπημένο της και να επιστρέψουν μαζί στο Λος Άντζελες όταν εκείνος είχε αποχωρήσει από το reality, ενώ πλέον το ερωτευμένο ζευγάρι ζει πια κάτω από την ίδια στέγη.

Εκείνος άφησε το εργένικο σπίτι του και μετακόμισε στη μοντέρνα κατοικία της επιτυχημένης hair stylist στο Μπέβερλι Χιλς.

Εκεί ζουν σαν παντρεμένοι και μοιράζονται μια ευτυχισμένη καθημερινότητα. Μπορεί η συγκατοίκηση να εκλαμβάνεται ως δοκιμαστικό στάδιο για το ζευγάρι, οι δυο τους όμως είναι σίγουροι και για τα συναισθήματα και για τη σχέση τους.

Ο ηθοποιός που ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Αμερική έχει γνωρίσει την Σάρα στη μητέρα του και στον μικρό αδελφό του.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μίλησε ζωντανά από το Λος Άντζελες, στο Πρωινό για τα όσα βιώνει στις ΗΠΑ λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Στο τέλος της σύνδεσης έκανε την αποκάλυψη για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς του

Το ερωτευμένο ζευγάρι που ακόμη δεν έχει δει το φύλλο του παιδιού πλέει σε πελάγη ευτυχίας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved