Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τη μικρή Μαρίνα που έκανε σήμερα το πρωί! (photos)
Showbiz

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τη μικρή Μαρίνα που έκανε σήμερα το πρωί! (photos)

H Ελένη Μενεγάκη σήμερα το πρωί ανέβασε μια πολύ όμορφη φωτογραφία της με τους στενούς συνεργάτες της, όμως δεν περιμέναμε την αποκάλυψη που θα έκανε λίγο αργότερα για τη μικρή της κόρη, τη Μαρίνα

Η όμορφη παρουσιάστρια σήμερα ανέβασε μία φωτογραφία της με τους στενούς συνεργάτες της, τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τον Τάσο Τεργιάκη και τον Πέτρο Συρίγο και έγραψε στη λεζάντα της:

"... και οι 3 ήταν υπέροχοι ! Αυτός δεν είναι τίτλος ταινίας η πάλι το έχω μπερδέψει με άλλη ??".

Μία από τις followers της έσπευσε να ρωτήσει για τις συνήθειες που έχει η ίδια και τα παιδιά της σε σχέση με τον ύπνο, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά στη συγκεκριμένη ανάρτηση: "Καλημέρα Ελενάκι μου... Νωρίς, νωρίς σήμερα; Δεν κοιμούνται παραπάνω τα παιδιά τώρα που δεν έχουν σχολείο; Εμένα ξύπνησαν πριν λίγο".

Η Ελένη δεν άφησε αναπάντητη την απορία της διαδικτυακής της φίλης και της απάντησε, αποκαλύπτοντας και κάτι που δεν γνωρίζαμε για τη μικρή Μαρίνα της: "Μόνο η μικρή μου έχει ξυπνήσει! Καλημέρα".

Κάτι που σημαίνει πως ο βενιαμίν της οικογένειας δεν είναι υπναρού και σηκώνεται αρκετά νωρίς σε σχέση με τα μεγαλύτερα αδέλφια της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη αλλά και φωτογραφίες της πολύ χαριτωμένης Μαρίνας η οποία πλέον είναι πέντε ετών:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved