Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η περιπέτεια που είχε η κόρη της στενής συνεργάτιδας της Ελένης Μενεγάκη
Showbiz

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η περιπέτεια που είχε η κόρη της στενής συνεργάτιδας της Ελένης Μενεγάκη

Μέχρι το σημείο να κάνει μικροεπέμβαση η κόρη της έφτασε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου η οποία μοιράστηκε τη δυσάρεστη εμπειρία της με τους διαδικτυακούς της φίλους. 

Η στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη λαχτάρησε με τη μία από τις δύο χαριτωμένες κόρες της που δυστυχώς χρειάστηκε να κάνει μία μικροεπέμβαση.

Η κορούλα της λοιπόν είχε μία αγκίθα στο χέρι της και αν και αρχικά δεν φαινόταν τίποτα σοβαρό, κατέληξε σε... δράματα και κλάματα από την πλευρά της μικρούλας η οποία, φυσικά, πονούσε όταν αντίκρισε τον γιατρό που έπρεπε να την υποβάλλει σε μικροεπέμβαση για να την αφαιρέσει.

Συγκεκριμένα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

«Ένα πρόβλημα που ξεκίνησε χθες ως αγκίθα κατέληξε σήμερα το απόγευμα σε ξαφνική μικροεπέμβαση, με όλο το συνεπαγόμενο αίμα, τα παιδικά δάκρυα και ουρλιαχτά, ενώ στο ίδιο δωμάτιο ανακάλυπτα στα 37 μου πως όντως, κίτρινη θολούρα και δυνατό βουητό είναι το πρώτο στάδιο της λιποθυμίας, καλά το δείχνουν οι ταινίες.

Προφανώς το παιδί είναι μια χαρά αφού εξαρχής το ζήτημα ήταν περίπλοκο μεν, επουσιώδες δε (και την ανάμνηση του πόνου την πήραν μακριά δυο παγωτά το ένα πίσω απ’ τ’ άλλο) και προφανώς κι εγώ λίγες ώρες μετά είμαι μια χαρά και μπουκώνω ρυζογκοφρέτες γράφοντας αυτό το ποστ, το οποίο, εν τελεί, ένα πράγμα μόνο θέλει να πει: αμέριστο θαυμασμό και σεβασμό προς όλες εσάς που το παιδί σας ταλαιπωρείται ή ταλαιπωρήθηκε ποτέ από σοβαρό ζήτημα υγείας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved