To Tik Tok video της Ιωάννας Μπέλλα από τη σειρά 50-50 και η αντίδραση του Φιλιππίδη! (video)
Showbiz

To Tik Tok video της Ιωάννας Μπέλλα από τη σειρά 50-50 και η αντίδραση του Φιλιππίδη! (video)

Η καραντίνα λόγω κορονοϊού έχει κάνει πολλούς από εμάς αλλά και πολλούς celebrities να λατρέψουν τα social media και ιδιαίτερα εκείνα που προκαλούν γέλιο ή διασκέδαση. 

Ανάμεσα σε αυτά και το Tik Tok, βίντεο από το οποίο βλέπουμε να δημοσιεύονται όλο και πιο συχνά.

Μία από τις λάτρεις του συγκεκριμένου app είναι η και η Ιωάννα Μπέλλα η οποία πειραματίζεται και αναζητά να δει, προφανώς και τις δυνατότητές της στην υποκριτική.

Προσφάτως μάλιστα ανέβασε ένα βίντεο που ήταν ουσιαστικά απόσπασμα από τη λατρεμένη σειρά 50-50 όπου πρωταγωνιστούσε η αφρόκρεμα της υποκριτικής στη χώρα μας. Ανάμεσά τους και ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος έτυχε να δει το συγκεκριμένο βίντεο και φυσικά το σχολίασε αναλόγως.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, η πρώην Σταρ Ελλάς, υποδύεται την Ελισάβετ (Άβα Γαλανοπούλου), η οποία έχει μία ιδιαίτερη συνομιλία με τον Νικηφόρο (Πέτρο Φιλιππίδη). Απ' ό,τι θα θυμάστε, οι δυο τους ήταν ζευγάρι στη σειρά που μία χώριζαν και μία τα έβρισκαν αλλά ποτέ δεν συμφωνούσαν σε τίποτα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο.

Όσο για την αντίδραση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης έδειξε να ενθουσιάζεται από το χιουμοριστικό βίντεο και μάλιστα το ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βάζοντας για λεζάντα τρία likes!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved