Ο Μάνος Παπαγιάννης δίνει συμβουλές για κορονοϊό στα… Κρητικά και γίνεται viral! (video)
Showbiz

Ο Μάνος Παπαγιάννης δίνει συμβουλές για κορονοϊό στα… Κρητικά και γίνεται viral! (video)

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη μένουν σπίτι και φροντίζουν να τηρούν ευλαβικά όλα τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Μένουν στο σπίτι και απολαμβάνουν τη νέα καθημερινότητα με τα παιδιά τους. Γράφουν σκέψεις, διαβάζουν, μαγειρεύουν, παίζουν, χορεύουν και έτσι περνούν τα δικό τους μήνυμα. Πρόσφατα ο ηθοποιός μας έδειξε και πώς θα φτιάξουμε τις δικές μας μάσκες, χρησιμοποιώντας τρία μόνο υλικά.

Έφτιαξε μια μάσκα για προστασία από τον κορονοϊό, χρησιμοποιώντας μόνο χαρτί κουζίνας, δύο λαστιχάκια και συρραπτικό. Επεσήμανε όμως πως αυτή η συγκεκριμένη μάσκα είναι καλό να χρησιμοποιηθεί μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις. Και αφού όλο αυτό το διάστημα τον έχουμε δει να μαγειρεύει, να χορεύει και να κάνει διάφορα τα οποία μοιράζεται με τους followers του, ήρθε η ώρα να κάνει και τη δική του… διαφήμιση δίνοντας τις συμβουλές του ενάντια στον κορονοϊό αλλά το έκανε με έναν ιδιαίτερο τρόπο! Πώς;

Στα Κρητικά και το έκανε με απόλυτη επιτυχία! Ο ηθοποιός λοιπόν διασκεύασε στα Κρητικά την διαφήμιση του υπουργείου Υγείας, «Μένουμε σπίτι» στην οποία εμφανίζεται ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Η διαφήμιση για την καμπάνια «Μένουμε σπίτι» του υπουργείου Υγείας που στόχο έχει την μη εξάπλωση του κορονοιού covid – 19 πλέον υπάρχει και στα Κρητικά!

Το έκανε στο Instagram του έτσι ώστε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο, με σκοπό να παροτρύνει τους πολίτες να παραμείνουν στις οικίες τους. Δες το απολαυστικό στο βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved