Ελένη Μενεγάκη: Πώς έβαψε τα μαλλιά της εν μέσω πανδημίας; (photos)
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Πώς έβαψε τα μαλλιά της εν μέσω πανδημίας; (photos)

Από τότε που έχουμε μπει σε καραντίνα εν μέσω κορονοϊού, τα έχουμε δει... όλα από τους celebrities, ειδικά τις κυρίες οι οποίες βάφουν ακόμα και... live τα μαλλιά τους. 

Μερικές, όπως συνέβη προσφάτως με τη Ρούλα Ρέβη ή την Όλγα Πηλιάκη, έφτασαν να επιστρατεύσουν ακόμα και τους συζύγους τους προκειμένου να τους βάψουν τα μαλλιά και να μη φαίνεται πλέον η ρίζα.

Η Ελένη Μενεγάκη, όμως, αλήθεια, η οποία εμφανίζεται στην εκπομπή της με τέλεια μαλλιά και μακιγιάζ, δίχως κανένα ψεγάδι, πώς τα κατάφερε και δεν εμφανίστηκε ούτε μία μέρα με άβαφτο μαλλί;

Η ίδια αποκάλυψε στα social media πώς κατάφερε να ξεπεράσει τον... σκόπελο της ρίζας, όταν μία διαδικτυακή της φίλη τη ρώτησε για το... φλέγον θέμα.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης που μέχρι πριν το Πάσχα εργαζόταν καθημερινά καθώς μεταδιδόταν κανονικά η εκπομπή της, αφέθηκε στα χέρια της αγαπημένης της κομμώτριας Κατερίνας Λούβαρη προκειμένου να της βάψει τα μαλλιά. Κάτι που αποτελεί και για τις δύο συνήθεια αφού η Ελένη Μενεγάκη την εμπιστεύεται απόλυτα.

Έτσι, η όμορφη παρουσιάστρια είναι από τις λίγες γυναίκες που δεν αντιμετώπισε ούτε στο παραμικρό πρόβλημα με τα μαλλιά της που έτσι και αλλιώς αποτελούν ένα από τα δυνατά σημεία στην συνολική εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved