Βαρύ πένθος για την Αλεξάνδρα Τσόλκα! Ραγίζει καρδιές το αποχαιρετιστήριο μήνυμά της (photos)
Showbiz

Βαρύ πένθος για την Αλεξάνδρα Τσόλκα! Ραγίζει καρδιές το αποχαιρετιστήριο μήνυμά της (photos)

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Τσόλκα αφού έχασε ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. 

Η γνωστή δημοσιογράφος η οποία ζει τα τελευταία χρόνια με τον άντρα της και τα παιδιά τους στη Βοστώνη των Ηνωμένων Πολιτειών έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα.

Ο πόνος είναι βαρύς για ένα παιδί που χάνει τη μητέρα του, πόσω δε μάλλον όταν δεν μπορεί να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Λόγω της πανδημίας, η Αλεξάνδρα Τσόλκα δεν κατάφερε να είναι κοντά της τις τελευταίες στιγμές της ζωής της ούτε να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Με πόνο ψυχής, η γνωστή δημοσιογράφος θέλησε να μοιραστεί αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει με τους διαδικτυακούς της φίλους, ανεβάζοντας ένα σπαρακτικό μήνυμα.

«Κανείς ποτέ δε θα καταλάβει πως είναι να λατρεύεις και να μη μπορείς να φιλήσεις χείλη για τελευταία φορά, να μη χαϊδέψεις, να μη αγγίξεις, να μη μυρίσεις τα μαλλιά... κανείς ποτέ... ούτε τα λουλούδια δεν επιτρέπονται, τα μικρά γαρυφαλάκια που της αρέσαν, τα ροζ τριαντάφυλλα, τα γιασεμιά... και εγώ έναν ωκεανό από τα χείλη της μακριά...» έγραψε η Αλεξάνδρα Τσόλκα η οποία πριν από μερικά χρόνια πήρε μία μεγάλη απόφαση, να κάνει επανεκκίνηση τη ζωή της για μία νέα αρχή, αυτή τη φορά στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Εγκατέλειψε λοιπόν τα πάντα και μία καλή πορεία στην ελληνική τηλεόραση αλλά και τον Τύπο για να ακολουθήσει το σύζυγό της στη Βοστώνη όπου και δραστηριοπείται επαγγελματικά.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Αλεξάνδρα Τσόλκα με την πολυαγαπημένη της μητέρα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved