Δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό πολύ κοντινό της πρόσωπο!
Showbiz

Δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό πολύ κοντινό της πρόσωπο!

Δύσκολες ώρες βιώνει η Καλομοίρα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία βρίσκεται στο έλεος του κορονοϊού

Η πανδημία μόνο αδιάφορη δεν έχει αφήσει την αγαπημένη τραγουδίστρια αφού εκτός του γεγονότος ότι οι δίδυμοι γιοι της ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και χρειάζονται μία έξτρα προσοχή, όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή της, έχει και δικό της άνθρωπο στο νοσοκομείο καθώς νοσεί από κορονοϊό.

Μάλιστα, η Καλομοίρα, σε συνέντευξή της στο Secret αφήνει να εννοηθεί πως τα πράγματα δεν είναι καλά για την υγεία του τόσο κοντινού της ανθρώπου μιας και παραδέχεται πως προσεύχεται για να πάνε όλα καλά.

Δείτε τι ακριβώς αποκάλυψε στη συνέντευξή της...

Πιστεύεις ότι η Αμερική άργησε να πάρει μέτρα;

Ναι, νομίζω ότι όλοι μπορούν να το δουν αυτό. Η Αμερική γνώριζε ότι υπήρχε η πιθανότητα να έρθει ο ιός και εδώ. Ανταποκρίθηκαν πολύ γρήγορα σταματώντας τις πτήσεις από την Κίνα, ίσως όμως θα έπρεπε να απαιτήσουν να ενισχυθούν τα ιατρικά μας αποθέματα, ώστε να είμαστε σε κάθε περίπτωση προετοιμασμένοι για ό,τι συμβεί. Και να που συμβαίνει.

Έχεις κάποιο δικό σου πρόσωπο που νοσεί;

Ναι. Κάποιον πολύ κοντινό μου. Δεν θέλω να πω ποιος είναι, διότι σέβομαι την ιδιωτικότητα, αλλά βρίσκεται ήδη στο νοσοκομείο, όπου του παρέχεται η κατάλληλη βοήθεια. Όλοι προσευχόμαστε.

Είσαι ένα αγαπημένο πρόσωπο στην Ελλάδα και θέλουμε να στείλεις το δικό σου αισιόδοξο μήνυμα.

Στέλνω όλη μου την αγάπη και τη θετική ενέργεια σε όλους σας. Γνωρίζω ότι είναι μια τρομακτική περίοδος, το νιώθω, επειδή και εγώ φοβάμαι πολύ, αλλά πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να κάνουμε ό,τι μπορούμε βάσει αυτών που έχουμε αυτήν τη στιγμή.

Στο τέλος θα το ξεπεράσουμε όλο αυτό, κάποτε θα τελειώσει. Να σκέφτεστε ότι ολόκληρος ο πλανήτης βιώνει το ίδιο και είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Ο Θεός να μας ευλογεί όλους, να ευλογεί τους γιατρούς μας, τους νοσηλευτές μας, το ιατρικό προσωπικό, τους υπαλλήλους των σουπερμάρκετ, τους καθαριστές στα νοσοκομεία και τους υπαλλήλους των φαρμακείων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved