Σάκης Τανιμανίδης: Πώς εν μέσω καραντίνας κατάφερε να δειπνήσει με τους γονείς του! (photos)
Showbiz

Σάκης Τανιμανίδης: Πώς εν μέσω καραντίνας κατάφερε να δειπνήσει με τους γονείς του! (photos)

Ο Σάκης Τανιμανίδης συνεχίζει να βρίσκεται, όπως οφείλουμε όλοι μας, σε καραντίνα και βρίσκει μοναδικούς τρόπους για να "σπάσει" τη ρουτίνα του μέσα στο σπίτι. 

Αφού λοιπόν επιβίωσε του κορονοϊού από τον οποίο, όπως γνωρίζουμε, νόσησε, και αφού ξυρίστηκε μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια που είχε μούσια και μουστάκι, ο Σάκης θέλησε να κάνει κάτι διαφορετικό μέσα στη ρουτίνα της καραντίνας του μαζί με τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα. Τι ήταν αυτό; Να πάει μία... βόλτα στη Θεσσαλονίκη για να απολαύσει το βραδινό του γεύμα με τους γονείς του.

«Βραδινό με μπαμπά και μαμά με βίντεο-κλήση...αξία ανεκτίμητη! ⁣

Μπορεί να μας έχει κλείσει μέσα αυτός ο ιός, αλλά η τεχνολογία μπορεί να μας ταξιδέψει όπου θέλουμε. Και σήμερα ήθελα μια βόλτα στη Θεσσαλονίκη για να δω τους γονείς μου» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε και στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος σε ζωντανή σύνδεση με τους γονείς του που ζουν στη Θεσσαλονίκη να δειπνούν.

Επιστράτευσε την τεχνολογία, για να βρεθεί, έστω και μ' αυτόν τον τρόπο κοντά στους γονείς του και να κάνουν κάτι που συνήθιζαν συχνά όταν όλα ήταν... τακτοποιημένα στην προ... κορονοϊού ζωή μας.

Και επειδή ο παρουσιαστής έχει πολλές... ανησυχίες τον τελευταίο καιρό, ανέβασε και φωτογραφία του ξαπλωμένος, με μούσια λίγων ημερών μετά το... επικό ξύρισμά του κατά το οποίο απαλλάχθηκε από 10 ετών μούσια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved