Λένα Δροσάκη: Δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της (photos)
Showbiz

Λένα Δροσάκη: Δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της (photos)

H Λένα Δροσάκη, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, βιώνει την πιο τρυφερή και όμορφη περίοδο της ζωής της. 

Η μέλλουσα σύζυγος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη διανύει την περίοδο της εγκυμοσύνης της και φυσικά την απολαμβάνει στο έπακρο.

Ήταν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου όταν ο γνωστός ηθοποιός τής έκανε δημόσια πρόταση γάμου σε έξοδό τους στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε η Άννα Βίσση, με την όμορφη Λένα Δροσάκη να του λέει τρισευτυχισμένη το πολυπόθητο ναι.

Τώρα και οι δύο περιμένουν πώς και πώς την άφιξη του πρώτου τους μωρού που θα επισφραγίσει αυτή την ευτυχία.

Στο μεταξύ το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει αυτή την ήρεμη περίοδο της ζωής του σε καραντίνα με τη Λένα Δροσάκη να... φουσκώνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο.

Μάλιστα, φαίνεται να έχει αρκετές λιγούρες και να τρώει πολύ αφού ανέβασε μία φωτογραφία της κατά την οποία μας έδειξε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Στη λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας στην οποία η ίδια απεικονιζόταν να τρώει ένα μπολ με δημητριακά, σχολίασε: «Μετά από αυτό έφαγα τα πάντα». Κάτι που σημαίνει ότι η όμορφη ηθοποιός τρώει για... δύο!

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία αλλά και στιγμιότυπα από ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού από το πρόσφατο παρελθόν, όταν ακόμα όλα ήταν ήρεμα και ομαλά στις ζωές όλων μας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved