Αυτοί είναι οι celebrities της Ελληνικής showbiz που νηστεύουν (Photos)
Showbiz

Αυτοί είναι οι celebrities της Ελληνικής showbiz που νηστεύουν (Photos)

Διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της οποίας πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να νηστέψουν είτε για να ακολουθήσουν τη θρησκευτική παράδοση είτε γιατί το βρίσκουν ως μια καλή ευκαιρία να «αποτοξινωθούν» μιας και η νηστεία αποκλείει τρόφιμα ζωικής προέλευσης.

Πολλοί είναι οι celebrities που επιλέγουν αυτό το διάστημα να κάνουν νηστεία, ο καθένας για διαφορετικό λόγο.


Μαρία Μπεκατώρου
Η παρουσιάστρια του Your Face Sounds Familiar και του Still Standing αποκάλυψε μεταξύ άλλων στην κάμερα του Πρωινού τι κάνει με τον σύζυγό της την Καθαρά Δευτέρα!
Η Μαρία είπε: «Του αρέσει πολύ του Αντώνη να πετάει τον Χαρταετό, πολύ (γέλια). Όχι, στα τόσα χρόνια που είμαστε παντρεμένοι δεν έχουμε πάει μία φορά να πετάξουμε αετό. Τρώμε όμως πολύ καλά, οπότε εντάξει. Κάνω νηστεία μέχρι το Πάσχα και τις 40 ημέρες»!


Νίκος Αναδιώτης
«Δε θα αρνηθώ να κάνω ομολογία της πίστεώς μου για κανένα λόγο. Θα υποκρίνομαι εκείνη τη στιγμή.
Εντάξει άμα δεν το κάνεις τώρα τη Μεγάλη Σαρακοστή θα το κάνεις τον υπόλοιπο καιρό; Εγώ επειδή το 'χω μέσα μου και το μπορώ. Κάποιος μπορεί να μην το μπορεί. Μέχρι εκεί που μπορεί ο καθένας. Δε θέλει πίεση.
Το κάνω επειδή το πιστεύω εγώ, επειδή μπορώ να το κάνω κι επειδή το κάνω αβίαστα. Αν ένιωθα ότι βιάζω τον εαυτό μου, θα πήγαινε όλο χαμένο. Δε μου το επιβάλλει κανείς.
Η νηστεία για μένα είναι μία εγκράτεια, μία εγκράτεια από το πάθος μου για το φαγητό», είχε πει σε συνέντευξή του.


Κωνσταντίνος Αργυρός
«Δεν θα νηστέψω όλη την Σαρακοστή, αλλά δέκα μέρες θα προσπαθήσω να το κάνω. Δεν μου αρέσει όμως να μιλώ γι’ αυτά. Ο καθένας έχει τον Θεό μέσα του και ο Θεός είναι για όλους».


Σταματίνα Τσιμτσιλή
«Προσπαθώ κάθε χρόνο να νηστεύω τουλάχιστον δέκα μέρες. Πέρυσι για πρώτη φορά νήστευσα σαράντα μέρες. Για να το πετύχεις πρέπει να είσαι αποφασισμένος και καλόβολος με το φαγητό. Δεν πρέπει να έχεις ιδιοτροπίες με το φαγητό. Απεναντίας πρέπει να σου αρέσουν τα λαχανικά, τα όσπρια και τα λαδερά. Εγώ ενάλλασσα στη διατροφή μου όσπρια, λαδερά και θαλασσινά, ενώ νήστευα το λάδι μόνο από την Μεγάλη Πέμπτη κτλ», είχε πει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved