Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: Αποκάλυψε τι κάνει τα βράδια της καραντίνας με τον Ρέμο και την Υβόννη! (video)

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Πρωινό εμφανίστηκε η Μαρία Μπεκατώρου για να μιλήσει γι’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνει η ανθρωπότητα.

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι έχει ζοριστεί και η ίδια πολύ, όμως τόνισε πως αυτόν τον καιρό της απομόνωσης στο σπίτι, έχει τον χρόνο για να μαγειρεύει, κάτι που της αρέσει πολύ αλλά και να αθλείται καθημερινά κάνοντας τη γυμναστική της.

Έτσι, λοιπόν, καταφέρνει να διατηρείται σε φόρμα και κυρίως να μην παίρνει κιλά, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα πάνε χαμένες οι προσπάθειες που έκανε το προηγούμενο διάστημα κατά το οποίο έχασε το βάρος που ήθελε.

H όμορφη παρουσιάστρια επίσης παραδέχτηκε ότι της έχει λείψει η δουλειά της και δεν έκρυψε τη ζήλια που νιώθει για τη Φαίη Σκορδά που καταφέρνει να πηγαίνει στο πλατό και να βγάζει εκπομπή.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς περνάει στην καραντίνα, η Μαρία Μπεκατώρου παραδέχτηκε ότι υπάρχουν στιγμές που περνάει πολύ όμορφα, χάρη στους κουμπάρους της Αντώνη Ρέμο και Υβόννη Μπόσνιακ. Μάλιστα αποκάλυψε πως υπάρχουν βράδια που εκείνη ξαπλωμένη στο κρεβάτι της ακούει τον Αντώνη να της τραγουδάει με την κιθάρα του και τον σιγοντάρει και εκείνη σε κάποια τραγούδια.

Δείτε τι αποκάλυψε στο βίντεο η Μαρία Μπεκατώρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved