Ο Δ.Αλεξάνδρου στο gossip-tv: Όσα κάνει σπίτι, η «εγκυμοσύνη» της Μπόμπα και η tv χωρίς την Μενεγάκη
Showbiz

Ο Δ.Αλεξάνδρου στο gossip-tv: Όσα κάνει σπίτι, η «εγκυμοσύνη» της Μπόμπα και η tv χωρίς την Μενεγάκη

 Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συνομίλησε μαζί μας από το σπίτι του μέσω instagram live.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής με θετική διάθεση συζήτησε με τον δημοσιογράφο του gossip-tv Σάββα Μπίτζα για το πώς διαχειρίζεται τη νέα καθημερινότητα, μένοντας σπίτι, ενώ παράλληλα είπε πώς έχει φτιάξει το πρόγραμμα του για να παραμένει δημιουργικό. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει βάλει και τον διαλογισμό στη ζωή του.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος εργάζεται στην καθημερινή μεσημβρινή εκπομπή του Alpha «Ελένη», την οποία παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη, μας είπε ότι είναι σε καραντίνα από τις 9 Μαρτίου, λόγω του ότι συμμετείχε σε φιλανθρωπικό event μαζί με τον Αντώνη Σρόϊτερ, ο οποίος –όπως είπε ο Δημήτρης- «νόμιζαν ότι ο κύριος Σρόϊτερ είχε τον ιό».

Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι στην αρχή τον είχε πιάσει ο πανικός καναπές-κρεβάτι, όμως κατάφερε να αλλάξει αυτό το σκηνικό, λέγοντας τι κάνει πλέον για να περνά όσο πιο ευχάριστα και ποιοτικά τον χρόνο του σπίτι, όπου συγκατοικεί με την σύντροφό του Μαρία Καλάβρια.

Κατά τη συζήτησή μας, ο Δημήτρης αναφέρθηκε στη νέα δομή της εκπομπής «Ελένη», η οποία έχει αλλάξει προφίλ.

Από μια πιο lifestyle εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της έχουν αναδιαμορφώσει τη θεματολογία τους. Έτσι, λοιπόν, ο Δημήτρης μας μίλησε γι’ αυτήν την απόφαση, και τόνισε γιατί του αρέσει και γιατί όχι ταυτόχρονα, με έναν ενδιαφέροντα συλλογισμό. Ακόμη, μας είπε πώς πιστεύει ότι θα είναι η ελληνική ψυχαγωγική τηλεόραση, όταν η Ελένη Μενεγάκη αποφασίσει να βάλει μια τελεία στην παρουσία της στην μικρή οθόνη, κάτι που το τελευταίο διάστημα υπάρχει ως φημολογία.

Τέλος, ο γνωστός παρουσιαστής σχολίασε την «είδηση» περί εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα, που προέκυψε έπειτα από σχόλιό του κάτω από φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη. Το εν λόγω θέμα είχε προβληθεί μέσα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τον Δημήτρη να βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Κι αφού, λοιπόν, τα είπαμε, παίξαμε το «Δέκα στα Γρήγορα» κι ο Δημήτρης είχε πολύ fun. Αλήθεια, ποιο είναι το κομπλιμέντο που έχει χρησιμοποιήσει περισσότερο για να «ρίξει» μια γυναίκα; Ρετουσάρει τις φωτογραφίες του πριν τις δημοσιεύσει; Και ποιο είναι το μεγαλύτερο ελάττωμά του;

Δείτε το ακόλουθο βίντεο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved