Η Μαρία Κηλαηδόνη μιλάει για τη διασκευή του «Θα κάτσω σπίτι» και συγκινεί (Pics-Vid)
Showbiz

Η Μαρία Κηλαηδόνη μιλάει για τη διασκευή του «Θα κάτσω σπίτι» και συγκινεί (Pics-Vid)

 «Το “Θα κάτσω σπίτι” το έγραψε ο πατέρας μου, ο Λουκιανός, το 1986. Τριάντα τέσσερα χρόνια μετά έτυχε να γίνει πραγματικά ο “ύμνος” της περίεργης αυτής εποχής που ζούμε».

Η Μαρία Κηλαηδόνη, κόρη του αξέχαστου τραγουδοποιού και της ηθοποιού Άννας Βαγενά, μιλάει για το «τραγούδι της καραντίνας», όπως αποκαλεί πλέον πολύς κόσμος το κλασικό κομμάτι του Κηλαηδόνη, το οποίο διασκευάστηκε και επανακυκλοφόρησε με τη συμμετοχή της ίδιας και αρκετών ακόμη γνωστών καλλιτεχνών.


«Η πρωτοβουλία να γυριστεί το νέο βίντεο κλιπ ήταν της δισκογραφικής εταιρίας Walnut Entertainment και όλοι οι καλλιτέχνες πήραμε μέρος σε αυτό αφιλοκερδώς. Όποια έσοδα προκύψουν θα διατεθούν στο υπουργείο Υγείας για βοήθεια στη μάχη κατά του κορωνοϊού», συμπληρώνει η ίδια και κατόπιν μας περιγράφει τα δικά της συναισθήματα αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα μας και ολόκληρο τον κόσμο.

«Είναι μια πολύ περίεργη και πρωτόγνωρη κατάσταση αυτή που ζούμε. Προσπαθώ να παραμένω αισιόδοξη και ψύχραιμη και να ελπίζω ότι όλα αυτά θα λάβουν τέλος σύντομα» σημειώνει μιλώντας στην espresso.

Ακούστε το

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved