Θετικός στον κορoνοϊό πασίγνωστος ομογενής παρουσιαστής
Showbiz

Θετικός στον κορoνοϊό πασίγνωστος ομογενής παρουσιαστής

Ο πασίγνωστος ομογενής παρουσιαστής βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και αυτό ήταν κάτι  που όπως είπε ο ίδιος δεν τον ξάφνιασε.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, ο ομογενής παρουσιαστής της εκπομπής «Good Morning America» του «ABC» Τζορτζ Στεφανόπουλος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό αφού προέβη στο σχετικό τεστ, γεγονός που ανακοίνωσε ο ίδιος την Δευτέρα, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της συζύγου του, Αλι Ουεντγουόρθ, πως είναι θετική στον Covid-19.

Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος ήταν αυτός που φρόντιζε τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια της μάχης της με τον κορονοϊό και ενώ βρίσκονταν απομονωμένη σε καραντίνα στο σπίτι της οικογένειας στην Νέα Υόρκη, ώστε να αποφύγει την διάδοση του ιού, αναφέρει το «ABC».

Ο διάσημος παρουσιαστής δήλωσε πως «δεν του προκάλεσε έκπληξη» το γεγονός πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, αλλά αποκάλυψε πως σε αντίθεση με τη σύζυγό του, ο ίδιος ήταν ασυμπτωματικός.
«Δεν είχα πυρετό, δεν είχα ατονία, δεν είχα πονοκέφαλο, δεν είχα βήχα, ούτε πρόβλημα στην αναπνοή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Νιώθω θαυμάσια», διαβεβαίωσε.

Να του ευχηθούμε περαστικά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved