Γιώργος Μαζωνάκης: Έχεις δει τις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού του; Θα μείνεις άφωνος!
Showbiz

Γιώργος Μαζωνάκης: Έχεις δει τις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού του; Θα μείνεις άφωνος!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μένει σπίτι και μας δείχνει τις αγαπημένες του γωνιές!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και μένει σπίτι προκειμένου να προστατέψει τον οργανισμό του από τον κορονοϊό.

Ο τραγουδιστής αυτές τις μέρες που μένει σπίτι δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από το καταφύγιό του και θα πάθεις πλάκα όταν το δεις! Ο Γιώργος Μαζωνάκης λατρεύει τον χώρο του σπιτιού και έχει φροντίσει να το φτιάξει έτσι ακριβώς όπως το είχε ονειρευτεί!

Το υπερπολυτελέστατο και ανατρεπτικό σπίτι του είναι στη Βούλα.

Η μελέτη και η υλοποίηση του έγινε από το αρχιτεκτονικό γραφείο Zege Architects με επικεφαλής τον Τάσο Ζέππο, πάντα σε στενή συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Πρόκειται για έναν συνδυασμό σύγχρονης αρχιτεκτονικής με ιδιαίτερες πινελιές από αντικείμενα που έχει φέρει μαζί του ο Γιώργος Μαζωνάκης από τα ταξίδια του σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα χρώματα που κυριαρχούν στους τοίχους του σαλονιού του είναι το μπεζ και το γκρι, ενώ οι μπλε και κίτρινοι καναπέδες από βελούδο, συνθέτουν ένα κομψό σκηνικό.

Μία λευκή τοξωτή πόρτα οδηγεί στην υπέροχη αυλή. Στο σπίτι υπάρχουν ζεστές και αγαπημένες γωνιές του καλλιτέχνη.

Ποιες είναι οι αγαπημένες του γωνιές αυτή την περίοδο που μένει σπίτι; Δες στην gallery που ακολουθεί και θα μείνεις άφωνος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved