Happy Day: Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Μπορεί να γεννήσω λίγο νωρίτερα γιατί είναι μεγάλο το μωρό» (Vid)
Showbiz

Happy Day: Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Μπορεί να γεννήσω λίγο νωρίτερα γιατί είναι μεγάλο το μωρό» (Vid)

Σύνδεση μέσω Skype έκανε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης η Φλορίντα Πετρουτσέλι με το Happy Day.

Η ίδια μίλησε για τον κορονοϊό και για την καθημερινότητά της στο σπίτι αλλά αποκάλυψε πως το μωρό αυτό είναι λίγο μεγάλο και μάλλον θα γεννήσει νωρίτερα από το προβλεπόμενο.

«Μπαίνω στον μήνα μου αυτή τη βδομάδα. Έχω πάρει αρκετά κιλά, αλλά δεν πειράζει. Η εγκυμοσύνη είναι μία. Κάνω δύο βήματα και λαχανιάζω, αλλά δε μπορώ να πω πως έχω ταλαιπωρηθεί...

... Ήταν μια πολύ καλή εγκυμοσύνη. Νομίζω τον έφαγα τον γάιδαρο, έχει μείνει πολύ λίγο. Μπορεί να γεννήσω λίγο νωρίτερα γιατί είναι αρκετά μεγαλύτερο αυτό το μωρό, καμία σχέση με το πρώτο. Είναι και αγόρι αυτό.

Θα είναι λίγο περίεργο αυτή τη φορά. Μου είπαν πως θα είναι μόνο ο Άρης μαζί μου. Ότι αν βγει δεν θα μπορεί να ξαναγυρίσει. Ο Άρης θα είναι εκεί τρεις μέρες, δεν θα πάει πουθενά. Η Μαίρη θα είναι μάλλον με τη γιαγιά. Δεν θα μπορεί να έρθει κανείς να μας δει. Είναι ψυχολογικά λίγο δύσκολο. Στον τελευταίο υπέρηχο πήγα μόνη μου. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να μην έχω συνοδεία. Το θεωρώ σωστό, αλλά ήταν περίεργο», είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved