Γερονικολού - Τσιμιτσέλης: Αυτές είναι οι μοναδικές κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram (Photos)
Showbiz

Γερονικολού - Τσιμιτσέλης: Αυτές είναι οι μοναδικές κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram (Photos)

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz.

Συγκατοικούν ενώ έχουν συνεργαστεί τόσο στον κινηματογράφο όσο και στο θεατρικό σανίδι.

Χαμηλών τόνων και οι δυο, ποτέ δεν έχουν δώσει αφορμή για αρνητικά σχόλια. Ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που τους βλέπουμε μαζί τους απολαμβάνουμε.

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν σταματάνε ν’ ανεβάζουν φωτογραφίες τους στο Instagram και να μας δείχνουν το πόσο όμορφα περνάνε, οι κοινές τους φωτογραφίες όμως είναι ελάχιστες.

Μπορεί ο ένας να ποζάρει τον φωτογραφικό φακό του άλλου, σπάνια όμως θα τους δεις μαζί.

Μπήκαμε στον προσωπικό λογαριασμό της ηθοποιού και τις μετρήσαμε μία προς μία τις φωτογραφίες στις οποίες έχουν ποζάρει μαζί. Κάπως έτσι είναι και οι δηλώσεις που κάνει ο ένας για τον άλλο, σπάνιες αλλά ουσιώδεις.

«Δεν μας φόβισε καθόλου το γεγονός ότι δουλεύουμε μαζί. Ειδικά στα γυρίσματα της ταινίας, που διήρκεσαν ενάμιση μήνα, ήμασταν μαζί 24 ώρες το 24ωρο, και στα γυρίσματα και στο σπίτι, αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Αυτό το χρονικό διάστημα των γυρισμάτων ήταν καθοριστικό, διότι τον γνώρισα υπό μια άλλη συνθήκη, στην ένταση της δουλειάς», είχε δηλώσει η Κατερίνα σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Δες τις ελάχιστες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved