Ελένη Μενεγάκη: Φτιάξε την λαμπάδα μόνος σου– Η παρουσιάστρια σου δείχνει το κόλπο! (Video & Photos)
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Φτιάξε την λαμπάδα μόνος σου– Η παρουσιάστρια σου δείχνει το κόλπο! (Video & Photos)

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να δώσει μερικές συμβουλές για το πώς μπορούμε να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά το χρόνο μέσα στο σπίτι μαζί με τα παιδιά μας.

Και μπορεί να μην γιορτάσουμε το Πάσχα όπως άλλες χρονιές, όμως μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας λαμπάδες για τα παιδιά μας και τον άντρα μας και να περάσουμε ευχάριστα ένα απόγευμα. Πώς;

«Φέτος, όλοι θα φτιάξουμε τις λαμπάδες μόνοι μας και θα τις δώσουμε στα δικά μας παιδιά… Από τη στιγμή που δεν θα πάμε στην εκκλησία για να ανάψουμε την λαμπάδα μας, γιατί να μην κάτσουμε στο σπίτι μας και να τη φτιάξουμε μόνοι μας με τα μικρά παιδιά μας; Αυτές είναι οι σκέψεις μου… Μπορούμε να φτιάξουμε λαμπάδες μόνοι μας για τα παιδιά μας, τον άντρα μας, για εμάς και συγχρόνως αφού απασχολούμε τα χέρια και το μυαλό μας, χαλαρώνουμε από όλη αυτή την κατάσταση… Μπορούμε έτσι να απασχολήσουμε τα παιδιά μας» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη που φέτος θα πρωτοτυπήσει και θα τις φτιάξει με τα αγγελούδια της!

Αν έχουμε λοιπόν κεριά στο σπίτι μας - που οι περισσότεροι έχουμε κεριά στα ντουλάπια μας- μπορούμε να τα στολίσουμε βάζοντας κορδελίτσες, λουλουδάκια, ένα μικρό αρκουδάκι ή κουκλάκι, ένα παιχνιδάκι που δεν έχει παίξει το παιδί μας και το έχει ξεχάσει και να δημιουργήσουμε πανέμορφες λαμπάδες. Βέβαια για τους πιο τολμηρούς αν πιάνει το χέρι τους μπορούν να φτιάξουν και κάτι πιο πρωτότυπο!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και πάρτε μία ιδέα για να φτιάξετε μόνοι σας μία απλή λαμπάδα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved