Ελένη Μενεγάκη: Δεν έβαψες ακόμα τα κόκκινα αυγά σου; Το μυστικό της για το τέλειο χρώμα!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Δεν έβαψες ακόμα τα κόκκινα αυγά σου; Το μυστικό της για το τέλειο χρώμα!

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πώς θα βάψει φέτος τα αυγά της με τα τρία της κορίτσια χωρίς να λερώσει την κουζίνα της.

Η Ελένη Μενεγάκη η οποία θα περάσει το Πάσχα μακριά από τον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου και μακριά από τη μητέρα της, θα βάψει σήμερα τα αυγά με τα κορίτσια της, την Μαρίνα, την Βαλέρια και την Λάουρα.

Η παρουσιάστρια είχε στην εκπομπή της την Άννα Μαρία Μπαρού η οποία έδειξε τον πιο εύκολο τρόπο για να βάψεις τα αυγά σου πέρα από το καθιερωμένο κόκκινο αυγό, να τα βάψεις πολύχρωμα, σε χρώματα παστέλ και η Ελένη Μενεγάκη το βρήκε εύκολο και υπέροχη λύση γιατί δεν θα λερωθεί η κουζίνα της και σήμερα Μεγάλη Πέμπτη θα βάψει και εκείνη, όπως όλοι μας τα αυγά της!

Βάζουμε λοιπόν τα αυγά σε μια κατσαρόλα με πολύ νερό και αλάτι και σε χαμηλή φωτιά ώστε να μην σπάσουν τα αυγά μας κατά τη διάρκεια του βρασμού. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για περίπου 30-40 λεπτά. Μόλις κρυώσει το νερό βγάζουμε τα αυγά και τα αφήνουμε να κρυώσουν σε ένα σουρωτήρι.

Σε ένα ποτήρι ρίχνουμε χλιαρό νερό και 2 κουταλάκια της σούπας άσπρο ξύδι. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το χρώμα ζαχαροπλαστικής για πιο εύκολα.

Το μπλε είναι το πιο δύσκολο χρώμα!

Τα αφήνουμε για 2-3 λεπτά (ανάλογα πόσο ανοιχτόχρωμα τα θέλουμε) και με τη βοήθεια ενός κουταλιού βγάζουμε το αυγό και το βάζουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας, ταμπονάρουμε ελαφρώς μέχρι να στεγνώσει, αφήνουμε στην άκρη και επαναλαμβάνουμε με το επόμενο αυγό.

Πώς θα πετύχουμε το τέλειο χρώμα; Δες στην gallery που ακολουθεί αλλά και το σχετικό βίντεο από την εκπομπή, Ελένη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved