Ο Γολγοθάς του πρώην παίκτη του The Voice που δεν μπορούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω κορονοϊού
Showbiz

Ο Γολγοθάς του πρώην παίκτη του The Voice που δεν μπορούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω κορονοϊού

Τα πάτρια εδάφη πατάει και πάλι ο Έλ­ληνας καλλιτέχνης που είχε αποκλειστεί στην Αυστραλία λόγω της φονικής παν­δημίας που σαρώνει τον πλανήτη.

Με μία ανάρτησή του στο Instagram ο ηθο­ποιός και τραγουδιστής Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ, ο οποίος έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη διαγωνιστική συμμετοχή του στο show ταλέντων «The Voice», έκανε γνωστό πως βρίσκε­ται πλέον στην Αθήνα, με την περιπέτειά του να έχει λάβει τέλος.

Ο ίδιος, σύμφωνα με την Espresso, βρισκόταν στη μακρινή ήπει­ρο για λόγους αναψυχής, έχοντας προ­γραμματίσει το συγκεκριμένο ταξίδι πο­λύ καιρό πριν, δίχως φυσικά να περιμένει ότι το φινάλε αυτής της εμπειρίας θα του επιφύλασσε μια πολύ δυσάρεστη έκπλη­ξη.

Κι όμως, η επέλαση του Covid-19 οδή­γησε μία μετά την άλλη τις αεροπορικές εταιρίες σε πάρα πολλές χώρες να προ­χωρήσουν σε τροποποιήσεις του προ­γράμματος των πτήσεών τους ή ακό­μη και να της αναστείλουν.

Κάπως έτσι ο Κωνσταντίνος και ένας φίλος και συνταξιδιώτης του αποκλείστηκαν στο Σίδνεϊ, απευθύνοντας έκκληση για βοήθεια επαναπατρισμού προς πάσα κατεύθυν­ση.

Τελικά, ο ίδιος κατόρθωσε να βρει πτήση προς Ελλάδα μέσω της Ντόχα και προχθές το βράδυ έκανε γνωστό στους followers του ότι είναι πλέον στην Αθή­να.

Ο πρώην παίκτης του «The Voice» δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους συ­νανθρώπους μας από την Αυστραλία, καθώς, όπως είχε κοινοποιήσει ο Σπύ­ρος Μπιμπίλας πριν από περίπου δύο εβδομάδες μέσω Facebook, όσο παρέμε­νε αποκλεισμένος στο Σίδνεϊ τον φιλοξένησαν άγνωστοί του μέχρι τότε Έλληνες της ομογένειας.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την πορεία του Κωνσταντίνου Κωτσαδάμ στο The Voice.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved