Νίκη Κάρτσωνα: Το ποστ της με αφορμή τα γενέθλιά της που θα σε ανατριχιάσει (photos)
Showbiz

Νίκη Κάρτσωνα: Το ποστ της με αφορμή τα γενέθλιά της που θα σε ανατριχιάσει (photos)

H Νίκη Κάρτσωνα είχε γενέθλια και έκανε έναν απολογισμό ζωής που συγκινεί! 

Ανήμερα των γενεθλίων της η άλλοτε δόξα του ελληνικού μόντελινγκ και πλέον επιτυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο της ένδυσης, Νίκη Κάρτσωνα, συνηθίζει να κάνει τέτοιου είδους απολογισμούς, γυρνώντας τον χρόνο πίσω και φέρνοντας στη μνήμη της τα λάθη και τα σωστά, τους στόχους που έφτασε και τις αποτυχίες της αλλά και όσα πρέπει να κάνει από εδώ και στο εξής, για τη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά της.

Η Νίκη Κάρτσωνα έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram σε μία πολύ όμορφη φωτογραφία της:

«Χρόνια μου πολλά λοιπόν...
Σε αυτές τις διαφορετικές μέρες... χρόνια μου πολλά... γιατί ό,τι και αν συμβαίνει γύρω μας, ο χρόνος κυλάει και όσο περνάνε τα χρόνια ο χρόνος αρχίζει να κυλάει ακόμα πιο γρήγορα... Χρόνια μου πολλά... Και σήμερα, οφείλω να κοιτάξω με χαρούμενα μάτια τον εαυτό μου στον καθρέπτη και να του πω ένα μεγάλο μπράβο!!!

Μπράβο για όσα έχω κάνει μέχρι σήμερα, μπράβο για τις επιτυχίες μου, για τα κατορθώματά μου! Μπράβο για τις αποτυχίες μου που ήταν τα μεγαλύτερα μαθήματά μου! Μπράβο για τις επιλογές μου και τους ανθρώπους που έχω γύρω μου!

Οφείλω να πάω τη σκέψη μου λίγο πίσω και να σταματήσω να μαστιγώνω τον εαυτό μου με τις συνεχόμενες απαιτήσεις μου... Οφείλω σήμερα, να πω σε έμενα πως, ξεπέρασα τον εαυτό μου και τις προσδοκίες μου!!!

Περισσότερο απ’ όλα όμως, οφείλω να με παραδεχτώ για την απόφαση μου τη συνειδητή να εξελίσσομαι... Και οφείλω να πείσω εμένα πια, πως σε αυτή την ηλικία, είμαι ελεύθερη να κάνω ό,τι επιθυμεί η ψυχή μου χωρίς να με ενδιαφέρει αν και σε ποιους θα είμαι αρεστή!

Οφείλω να εκμεταλλευτώ το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε Κάποιος όπως επιθυμώ εγώ, με απόλυτο σεβασμό στην ελευθερία του άλλου και στην απόλυτη αποδοχή της διαφορετικότητας!!! Χρόνια μου πολλά λοιπόν! Ας ζήσουμε μια ζωή έτσι όπως μας αξίζει!!!

Υ.Γ. Εσύ είπες μπράβο στον εαυτό σου για όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved