Πέτα τη φριτέζα: Λεωνίδας Μαράκης: Πώς αντιμετωπίζουν άνθρωποι με κινητικά προβλήματα τον ρόλο του;
Showbiz

Πέτα τη φριτέζα: Λεωνίδας Μαράκης: Πώς αντιμετωπίζουν άνθρωποι με κινητικά προβλήματα τον ρόλο του;

Ο Λεωνίδας Μαράκης ανυπομονεί να επιστρέψει στα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα».

 

Ο Σωκράτης της δημο­φιλούς σειράς είναι ένας ρόλος που τον κάνει να χαίρεται δι­πλά, γιατί «για πρώτη φορά πα­ρουσιάστηκε ένας τέτοιος ρόλος σε κωμωδία, χωρίς να φέρει το βάρος μιας θλίψης, αλλά με χαρά και μεγάλη θέληση για ζωή».

- Με τον Σωκράτη είστε κοντά ως χαρακτήρες;

«Σε όλους τους ρόλους ψάχνεις πάντα να βρεις κάποια κοινά ση­μεία. Η στάση ζωής του Σωκράτη, να βρίσκει το καλό και το θετικό κάτω υπό οποιαδήποτε συνθήκη, είναι ένα χαρακτηριστικό που το έχω και εγώ. Η πίστη του ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες, η αφοσίωσή του στους ανθρώπους που αγαπάει αλ­λά και το πώς μπορεί να πελαγώσει σε μια κουταλιά νερό, όλα αυτά είναι κοινά στοιχεία».

Πώς αντιμετωπίσατε την ιδι­ότητα του ρόλου σας; Και πώς αντιμετώπισε ο κόσμος με κινητικά προβλήματα την ερμη­νεία σας;

«Τον αντιμετώπισα όπως θα αντιμε­τώπιζα οποιονδήποτε άλλο ρόλο. Πέρα από κάποια εξάσκηση με την κίνηση, στον ελάχιστο χρόνο που είχα στη διάθεσή μου, δεν έκανα κάτι άλλο. Εστίασα στην ευαισθη­σία του και στις σχέσεις που έχει με τους άλλους χαρακτήρες. Για παράδειγμα, μπορείς να καταλά­βεις περισσότερα για τον Σωκράτη μέσα από τη σχέση λατρείας και εξάρτησης που έχει με τον πατέρα του.

Παίρνω συχνά μηνύματα από άτομα που αντιμετωπίζουν παρό­μοια θέματα υγείας με τον ήρωά μου και όλοι μου λένε "α, αυτό το έχω νιώσει κι εγώ” ή "κι εγώ έτσι διακωμωδώ τον εαυτό μου, κάνω τον πιγκουΐνο στο σπίτι και αυτοσαρκάζομαι". Ένας λόγος που χαίρομαι διπλά γι’ αυτόν το ρόλο, λοιπόν, είναι γιατί πρώτη φορά παρουσιάστηκε ένας τέτοιος ρόλος σε κωμωδία, χωρίς να φέρει το βάρος μίας θλίψης, αλλά με χαρά και μεγάλη θέληση για ζωή».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στιγμιότυπο από την αγαπημένη κωμική σειρά:

https://www.instagram.com/p/B-RrDtgpufY
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved