Άγνωστες συγγένειες Ελλήνων επωνύμων: Εσύ ήξερες την σχέση τους;
Showbiz

Άγνωστες συγγένειες Ελλήνων επωνύμων: Εσύ ήξερες την σχέση τους;

Έλληνες επώνυμοι: Πολλές φορές κάποιοι λένε ότι η Ελλάδα είναι ένα χωριό και ο ένας γνωρίζει τον άλλο. Στην Ελληνική showbiz αυτό κολλάει γάντι αφού κάποιοι εκπρόσωποί της όχι απλά γνωρίζονται έχουν και δεσμούς αίματος

Μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε πολλά για τη ζωή των πρωταγωνιστών της Ελληνικής showbiz, υπάρχουν όμως μερικές λεπτομέρειες που δεν είναι πολύ γνωστές.

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι Έλληνες που με κάποιον τρόπο συνδέονται μεταξύ τους με δεσμούς αίματος.

Μαρία Μπακοδήμου και Νίκος Αλιάγας, τι συνδέει τους δύο παρουσιαστές;
Πέρα από το γεγονός ότι έχουν και οι δύο καταγωγή από το Μεσολόγγι, οι δυο τους είναι ξαδέρφια και μάλιστα πολύ αγαπημένα αφού δεν είναι λίγες οι φορές που περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί όταν ο Νίκος βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ναταλία Γερμανού και Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι και αυτοί ξαδέρφια. Τουλάχιστον έτσι θέλει να λέει η Ναταλία Γερμανού.
Σύμφωνα με την παρουσιάστρια, η μητέρα του ηθοποιού και σεναριογράφου και η μητέρα της είναι δεύτερα ξαδέλφια.Είναι όμως έτσι;

«Είμαστε κάπου πριν από κάποια χρόνια μαζί με τον Χριστόφορο και εκεί που συζητούσαν μεταξύ τους, διαπιστώνουμε ότι η Ναταλία είναι η θεία του» είχε αποκαλύψει παλαιότερα ο Θέμης Γεωργαντάς.

Η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη έχει θείο τον σχεδιαστή μόδας Μάκη Τσέλιο. Μάλιστα ο Μάκης Τσέλιος έραψε το νυφικό της Ναταλίας Μουτάφη για τον γάμο της με τον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή

Ο Μάριος Φραγκούλης ήταν ανιψιός της μεγάλης ηθοποιού Ρένας Βλαχοπούλου. Ο Τενόρος αναφέρεται συχνά με τα καλύτερα λόγια στην Κερκυραία θεία του και πάντα θυμάται τις όμορφες στιγμές μαζί της. Μια από αυτές στην τελευταία συμμετοχή της σε θεατρικό έργο όπου η περήφανη θεία ανέβασε στη σκηνή τον νεαρό τότε Μάριο.

Μπορείτε να φανταστείτε με ποιον εκπρόσωπο της Ελληνικής showbiz έχει συγγενική σχέση ο ποδοσφαιριστής Γιούρκας Σεϊταρίδης;
Με τον ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη τον οποίο το κοινό γνώρισε μέσα από τη σειρά του Mega, singles. Οι δυό τους είναι ξαδέρφια.

Ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας Φώτης Σεργουλόπουλος, δεν έχει μόνο αυτές τις ιδιότητες.


Είναι και ηθοποιός. Και προφανώς είχε οικογενειακές επιρροές ώστε να διαλέξει τον δρόμο της υποκριτικής.Αδερφή της μητέρας του είναι η ηθοποιός Κατερίνα Γιουλάκη.

Νένα Μεντή και Χρήστος Βαλαβανίδης είναι δύο ηθοποιοί που δεν έχουν συνυπάρξει ποτέ στην ίδια δουλεία.

Τους συνδέει όμως δεσμός αίματος. Όπως καταλάβατε είναι και αυτοί συγγενείς και ειδικότερα είναι ξαδέρφια.
Είναι και οι δύο ανίψια του επίσης ηθοποιού Κώστα Μεντή.

Στις φλέβες του ηθοποιού Αλέξανδρου Αντωνόπουλου ρέει καλλιτεχνικό αίμα αφού είναι εγγονός μεγάλων Ελλήνων ηθοποιών. Γιαγιά του είναι η Κατίνα Παξινού η οποία ήταν η μόνη απο την οικογένειά του που συμφωνούσε με την απόφαση του να επιλέξει τον δρόμο της υποκριτικής. «Μου είχε δώσει την ευχή της και ένα φυλαχτό που είχε απο την μητέρα της και δεν το βγάζω ποτέ από πάνω μου» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός. Παππούς του ήταν ο μεγάλος Αλέκος Μινωτής

Και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έχει στο DNA του την υποκριτική αφού η γιαγιά του ήταν ετεροθαλής αδελφή της ηθοποιού Μαρίκας Νέζερ.
«Το ερέθισµα για να ασχοληθώ µε το θέατρο, ερασιτεχνικά στην αρχή και σε όλη τη διάρκεια των σχολικών µου χρόνων, δόθηκε σαφώς από τον πατέρα µου (σ.σ.: µαθητή του Ροντήρη και ηθοποιό στο ΚΘΒΕ για µια περίοδο) και τη Μαρίκα Νέζερ (σ.σ.: ετεροθαλή αδελφή της γιαγιάς του). Στην πορεία, όµως, διαπίστωσα πως, πέρα από την ευχαρίστηση που µου πρόσφερε, κάλυπτε βασικά κενά της ύπαρξής µου: την έλλειψη οικογενειακής φροντίδας (οι γονείς µου ήταν πολύ συχνά απόντες, λόγω δουλειάς), αναγνώρισης και αποδοχής» είχε δηλώσει παλαιότερα ο ηθοποιός

Ο Χρήστος Θηβαίος ήταν γαμπρός του Θάνου Μικρούτσικου αφού έχει παντρευτεί την κόρη του Κωνσταντίνα.
Οι δύο μουσικοί έκαναν καλή παρέα και είχαν μάλιστα συνεργαστεί όσο ο Θάνος Μικρούτσικος ζούσε.
Θείος του Χρήστου Θηβαίου υπήρξε ο ηθοποιός, Αντώνης Παπαδόπουλος

Η Ελένη Μενεγάκη είχε και αυτή δεσμούς συγγένειας με τον μεγάλο Γρηγόρη Μπιθικώτση.
Ο μουσικοσυνθέτης ήταν αδερφός του παππού της παρουσιάστριας Κωνσταντίνου Μπιθικώτση από την πλευρά της μητέρας της

Τι σχέση μπορεί να είχε η Καίτη Γαρμπή με την Άντζελα Δημητρίου; Ήταν… συμπεθέρες αλλά όχι πολύ αγαπημένες.
Η αδελφή της Καίτης Γαρμπή, Λιάνα, ήταν παντρεμένη με τον αδελφό της Άντζελας Δημητρίου. Οι δυό τραγουδίστριες εκείνη την περίοδο δεν τα πήγαιναν και πολύ καλά!

Κώστας Δόξας και Άκης Δείξιμος είναι και οι δύο τραγουδιστές αλλά πέρα από το τραγούδι τους ενώνει κάτι πιο βαθύ. Οι δύο τραγουδιστές είναι αδέρφια και ταυτόχρονα ανίψια του Αντώνη Βαρδή!

Τι σχέσει μπορεί να έχει ο ηθοποιός Νίκος Πουρσανίδης που γνωρίσαμε μέσα από την πολυκατοικία του Mega με τον επίσης ηθοποιό Δημήτρη Αλεξανδρή που γνωρίσαμε ως ψαρά στα Εγκλήματα; Είναι αδέρφια παρότι δεν έχουν το ίδιο επίθετο.
Και τι σχέση έχουν ο Νίκος Πουρσανίδης, ο Δημήτρης Αλεξανδρής και ο πρώην ποδοσφαιριστής Ηλίας Πουρσανίδης;
Είναι και οι 3 αδέρφια!

Μελίνα Κανά - Λιζέτα Καλημέρη: Το πραγματικό τους επίθετο είναι Κανατά και έχουν βρεθεί πολλές φορές μαζί πάνω στη σκηνή. Ωστόσο, κάτι που λίγοι γνωρίζουν είναι πως πρόκειται για αδελφές. Η Μελίνα Κανά στις αρχές της καριέρας της έκοψε το πραγματικό της επίθετο και το έκανε πιο καλλιτεχνικό, ενώ η Λιζέτα Καλημέρη αποφάσισε να πρωτοεμφανιστεί στο πεντάγραμμο με το επίθετο του συζύγου της.

Μαρία Αλιφέρη – Προμηθέας Αλειφερόπουλος: Πρόκειται για θεία και ανιψιό.
Όπως έχει δηλώσει η Μαρία Αλιφέρη, τον βλέπει σαν γιο της. Η αλήθεια είναι ότι του έχει ιδιαίτερη αδυναμία καθώς ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος ακολούθησε τα καλλιτεχνικά της βήματα. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που υποστηρίζουν ότι το ταλέντο είναι τελικά κληρονομική υπόθεση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved