Καραφώτης-Σαλταφερίδου: Δεν θα κάνουν Πάσχα μαζί και μάθαμε τον λόγο! Δες γιατί θα περάσουν χώρια
Showbiz

Καραφώτης-Σαλταφερίδου: Δεν θα κάνουν Πάσχα μαζί και μάθαμε τον λόγο! Δες γιατί θα περάσουν χώρια

Είναι μαζί και φουλ ερωτευμένοι, ωστόσο το φετινό Πάσχα θα τους βρει χώρια. Ο λόγος για τον Κώστα Καραφώτη και την σύντροφό του, Εύη Σαλταφερίδου.

Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν 8 μήνες και όπως αναφέρουν άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον, ο έρωτάς τους δεν κρύβεται.

Η γνωριμία τους έγινε σε φιλική παρέα. Η αρχική συμπάθεια πολύ σύντο­μα μετατράπηκε σε έλξη και οι δυο τους ξεκίνησαν δειλά δειλά να βγαίνουν στα πρώτα ραντεβού.

Τι κι αν ο Κώστας στις αρχές του φθινοπώρου έσπευ­σε να διαψεύσει τη σχέση τους γιατί θέλει με κάθε τρόπο να προστατέψει την προσωπική του ζωή και να την κρατήσει μα­κριά από τα μέσα;

Ο έρωτας τους δεν κρύβεται.

Όπως μάθαμε από την εκπομπή Το Πρωινό και η Νάνσυ Παραδεισάνου, οι δυο τους το πρώτο κοινό φετινό Πάσχα δεν θα το περάσουν μαζί.

«Είναι ένα ζευγάρι πολύ ερωτευμένο και θα περιμέναμε να κάνουν το Πάσχα τους μαζί, ο Κώστας έχει μετακομίσει σε ένα σπίτι πολύ ωραίο, αλλά δε θα γίνει, γιατί η Εύη πήγε στη Θεσσαλονίκη πριν καιρό να δει τους δικούς της και δεν μπορεί να έρθει στην Αθήνα, οπότε το Πάσχα τους θα το περάσει ο καθένας μόνος του», ανέφερε η δημοσιογράφος στην εκπομπή.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved