Χρήστος Βασιλόπουλος: Θα γίνει μπαμπάς! Η πρώτη φωτό με την εγκυμονούσα σύντροφό του (Photos)
Showbiz

Χρήστος Βασιλόπουλος: Θα γίνει μπαμπάς! Η πρώτη φωτό με την εγκυμονούσα σύντροφό του (Photos)

Ευχάριστα τα νέα για τον Χρήστο Βασιλόπουλο, αφού θα γίνει μπαμπάς!

Ο γνωστός ηθοποιός, αφού έχτισε την καριέρα του στην Ελλάδα αποφάσισε να φύγει για Αμερική.

Πλέον ζει και εργάζεται εκεί κι έτσι με μια ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από πολύ μακριά όπου και βρίσκεται, μας ενημέρωσε πως η σύντροφός του είναι έγκυος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Βασιλόπουλος δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και βλέπουμε εκείνη, την Sarah Conner δηλαδή, με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Μάλιστα, διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Όταν η σύντροφός σου στο έγκλημα και τη ζωή, σου κάνει δώρο γενεθλίων μια ανθρώπινη ζωή, δεν χρειάζεται να ζητήσεις τίποτε άλλο. Σε ευχαριστώ αγάπη μου. Το σκέφτομαι αυτό ως ένα βραβείο Όσκαρ, της ζωής και κάθε γονιός εκεί έξω θα συμφωνήσει σίγουρα μαζί μου. Δεν υπάρχει τίποτε μεγαλύτερο στη ζωή από το να φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί.

Παρά τον κορονοϊό, εμείς μένουμε δυνατοί και θετικοί! Ακόμη μια χρονιά στην πλάτη μου, γεμάτη με χαρά και οικογενειακή δύναμη. Αυτό είναι τα πιο περίεργα This is the most weird and απομονωμένα γενέθλια της ζωής μου μέχρι στιγμής, αλλά επίσης τα πιο σημαντικά καθώς είμαι τόοοοοοσο ενθουσιασμένος που θα γίνω πατέρας. #birthday #fathertobe #family #coronababy #7monthspregnant #birthdayboy #love #balance #dad #daddytobe #babydaddy #father #fatherhood», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του ο ηθοποιός.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία αλλά και άλλες κοινές φωτό τους στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved