Μπουρδούμης - Δροσάκη: Αποκάλυψε πότε έρχεται το μωράκι τους και ποια θα είναι η κουμπάρα!
Showbiz

Μπουρδούμης - Δροσάκη: Αποκάλυψε πότε έρχεται το μωράκι τους και ποια θα είναι η κουμπάρα!

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη μένουν σπίτι και προσέχουν πολύ έχοντας έναν παραπάνω λόγο αφού η όμορφη ηθοποιός διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

Ο ηθοποιός πρόσφατα μέσα από τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή Το Πρωινό αποκάλυψε πότε γεννά η σύντροφός του ενώ ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής και ποια θα είναι η κουμπάρα.

«Μιλάμε για την κυρία Βένια Καραγιάννη, η οποία πέρα από πολύ καλή φίλη, είναι και η μέλλουσα κουμπάρα μου. Για το γάμο θα πληροφορηθεί, δεν χρειάζεται να κάνει και πολλά, να είναι στην ώρα της εκεί που πρέπει και την αγάπη της», ανέφερε ο ηθοποιός.

Όσο για το πότε περιμένουν το μωρό τους;

«Το μωράκι θα έρθει τον Αύγουστο. Όλο αυτό το άγνωστο και σε σχέση με τις εγκύους μας φοβίζει, είναι αγχωτικό, δεν ξέρεις πόσο μπορεί να επηρεάσει», είπε γεμάτος χαρά και συγκίνηση.

Παρ' όλο που για πολύ καιρό στην αρχή της σχέσης του κατάφερε να κρατήσει τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γενικότερα, στη συνέχεια, απέφευγε να εκτίθεται και πολύ, πλέον δεν έχει κανένα λόγο να κρύβει την ευτυχία του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved