Ο Σπαλιάρας στο gossip-tv: H αμερικανική ταινία που ναυάγησε και το νέο reality τύπου Survivor (vid)
Showbiz

Ο Σπαλιάρας στο gossip-tv: H αμερικανική ταινία που ναυάγησε και το νέο reality τύπου Survivor (vid)

Ο Γιάννης Σπαλιάρας επέστρεψε από το Ιράν και κάναμε ένα insta live που τα είχε όλα, και έναν Γιάννη με ακόμη πιο ανανεωμένο hair style.

Ο Γιάννης μίλησε στον δημοσιογράφο του gossip-tv Σάββα Μπίτζα για την επιστροφή του στην Ελλάδα, η οποία δεν ήταν έτσι όπως την φανταζόταν, καθώς εκεί που περίμενε να έρθει και να απολαύσει την πατρίδα και τις ομορφιές της συνάντησε διαφορετικές συνθήκες.

Έτσι, λοιπόν, ο Γιάννης Σπαλιάρας περιέγραψε τη νέα του καθημερινότητα και όσα κάνει για να γεμίζει τις μέρες του. Ο ηθοποιός και μοντέλο παραδέχτηκε πως έχει περάσει δυσκολίες στη ζωή του, όπως τον θάνατο του πατέρα του, που για εκείνον το να μείνει μέσα δεν φαντάζει τόσο δύσκολο.

Ακόμη, μιλήσαμε για την εμπειρία του από το Ιράν και τη σειρά στην οποία συμμετέχει και περιέγραψε τις συνθήκες που είδε όταν πήγε, ενώ δεν έκρυψε ότι έπαθε «σοκ». Μάλιστα, αποκάλυψε το «γλέντι» που τούς έκανε η παραγωγή του σήριαλ, ενώ εκείνοι και ο Νίκος Πουρσανίδης έπεφταν για ύπνο και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Πονούσε το σώμα μας με τις στολές που φορούσαμε».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μας μιλήσαμε και για τον τρόπο που επικοινωνεί με την μητέρα του πλέον, λόγω των μέτρων προστασίας, και εξομολογήθηκε: «Το να γυρνάω στην Ελλάδα μετά από 3 μήνες και να βλέπω τη μητέρα μου από το μπαλκόνι με στεναχωρεί».

Ακόμη, ο Γιάννης Σπαλιάρας μας αποκάλυψε ποιο είναι το νέο reality τύπου «Survivor» που γυρίστηκε στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και ποιοι είναι οι Έλληνες συμμετέχοντες, τους οποίους έχουμε δει στα προηγούμενα «Survivors».

Τέλος παίξαμε το «Δέκα στα Γρηγορα» με εκείνον να απαντά σε όλα και με το χιούμορ του να είναι στα πάνω του. Ποιο πρόσωπο δεν του αρέσει να βλέπει στην tv; Έχει πει ψέματα σε σύντροφό του; Ποιος πιστεύει ότι είναι το καλύτερο μοντέλο made in Greece;

Δείτε το ακόλουθο βίντεο και ακούστε τον Mr Spal να μιλάει και περσικά...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved