Νίκη Θωμοπούλου – Γιάννης Μαρακάκης: Η πρώτη βόλτα με τη νεογέννητη κόρη τους (Photos)
Showbiz

Νίκη Θωμοπούλου – Γιάννης Μαρακάκης: Η πρώτη βόλτα με τη νεογέννητη κόρη τους (Photos)

 Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου έγιναν γονείς για πρώτη φορά πριν ένα μήνα και σήμερα, 16 Απριλίου, έκαναν την πρώτη οικογενειακή τους βόλτα.

Οι δύο πανευτυχείς γονείς έστειλαν μήνυμα και έκαναν μία μικρή βόλτα με τη νεογέννητη κόρη τους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ίδια η Νίκη Θωμοπούλου Νίκη Θωμοπούλου είχε ανακοινώση τη γέννηση της κόρης της: «Welcome to this crazy world, lil one 🐣

Και μέσα στις δυσκολίες των καιρών γεννιέται πάντα η ελπίδα! Και έχει το πιο ωραίο μπουγελοφατσάκι 😍

Ευτυχισμένη που φέραμε στον κόσμο ένα μοσχαράκι (4.130 κιλά 🙈και 57 πόντους!!!) υγιέστατο και (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) πανέμορφο - και το πιο σπουδαίο - με φυσιολογικό τρόπο! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον αγαπημένο μου γιατρό @dimitriskoleskas και την υπερκαταπληκτική μου μαία @enta_mpaka για τη στήριξη και τη βοήθεια τους τις στιγμές του τοκετού που εξαντλήθηκε το κουράγιο και η επιμονή να συνεχίσω να προσπαθώ.

Και φυσικά.. όλα αυτά δε θα τα κατάφερνα χωρίς τον άντρα της ζωής μου.. πιο δυνατός από ποτέ δίπλα μου!»! Ενώ, ο Γιάννης Μαρακάκης αποκάλυψε στις πρώτες του δηλώσεις

ότι δεν μοιράστηκαν τη χαρά τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ούτε θα τη μοιραστούν ώστε να προστατέψουν όσο το δυνατόν περισσότερο τη νεογέννητη κόρη της.

Ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης τους, έκαναν την πρώτη τους βόλτα! Δείτε την gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved