Αγγελική Ηλιάδη: Ο μικρός της γιος είναι ένας γλύκας κι εκτός από τη μαμά του θα ξετρελάνει κι εσένα
Showbiz

Αγγελική Ηλιάδη: Ο μικρός της γιος είναι ένας γλύκας κι εκτός από τη μαμά του θα ξετρελάνει κι εσένα

Ο μικρός γιος της Αγγελικής Ηλιάδη, καρπός του έρωτά της με τον Σάββα Γκέντσογλου, είναι σίγουρα ένα από τα πιο γλυκά παιδάκια εκεί έξω.

Ο Βασίλης Γκέντσογλου ήρθε στον κόσμο τον Ιούλιο του 2014 κι είναι το δεύτερο παιδί της, καθώς έχει ακόμη έναν μεγαλύτερο γιο, τον Μπάμπη Λαζαρίδη.

Αυτό το παιδί, όμως, είναι η απόδειξη ότι η γλυκύτητα είναι έμφυτο αγαθό. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία έχει ως προτεραιότητα τους γιους της, έχει πολλές φορές κοινοποιήσει στιγμιότυπα με τον μικρούλη πρωταγωνιστή και μας έχει κάνει να πατήσουμε πολλές φορές «like» στις δημοσιεύσεις αυτές.

Από τη βάπτιση του μικρού Βασίλη!

«Θέλω να δω τους γιους μου ευτυχισμένους και με πολλή αγάπη… Όταν φεύγω μακριά από τους γιους μου έστω και για 1-2 ημέρες, δε μπορώ! Προσπαθώ όμως να είμαι όσο καλύτερη γίνεται και στους δύο ρόλους στη ζωή μου. Βέβαια, ο πρωταρχικός μου ρόλος είναι της μαμάς», είχε δηλώσει στο παρελθόν σε συνέντευξή της η ίδια.

Εκείνη ακομπλεξάριστη και με καμάρι, λοιπόν, μας έχει χαρίσει υλικό από τις στιγμές που περνάει μαζί τους και ο μικρός Βασίλης είναι πραγματικά το παιδί που θες να τσιμπάς για ώρες!

Δείτε ένα video του

Δείτε φωτογραφίες του…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved